Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zawroty głowy... :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-13, 11:04   #1
Kasiulka22
Zakorzenienie

Unhappy

Zawroty głowy... :(

Kochani!

Postanowiłam założyć, wątek aby dowiedzieć się czy wśród Was są osoby, które cierpią na częste zawroty głowy. Mi niestety towarzyszy ta przypadłośc od wielu, wielu lat. Spowodowane są u mnie anemią, która dopada mnie dość często mimo, że staram się zachowywać dobrą dietę, przyjmować żelazo. Ostatnio znów mi się przytrafiły i nie ustępują już od ok miesiąca, mimo przyjmowania żelaza. Idę do dzis do lekarki, na pewno czeka mnie mnóstwo badań, czyli to co przechodziłam już kilkakrotnie. Chciałam się Wam pożalić. Nienawidzę tego uczucia, gdy podłoga faluje. W głowie kręci mi się dzień i w nocy, wymiotuję z tego powodu. Ostatnio nie mogłam wysiedzieć na zajęciach, dziś wcale na nie nie poszłam. Teraz będzie zapewne tysiąc badań, oby chociaż coś wykazały, żebym mogła się z tego wreszcie wyleczyć. Komplikuje mi to życie strasznie, pozbawiło mnie energii, jestem drażliwa, płaczliwa i zestresowana, bo wciąż się koncentruję na zachowywaniu równowagi. Z tego miejsca dziękuję mojemu kochanemu mężowi, jeśli będzie czytał ten wątek, za jego cierpliwość i siłę, którą mi daje. Czasem pozornie błaha dolegliwość, może naprawdę skomplikować życie. Jeśli ktoś z Was też doświadcza takich dolegliwości to niech się wpisze, będzie mi raźniej. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując