Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-24, 21:31   #2154
natewa
Rozeznanie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)

Papryko, dzięki za wsparcie i pocieszenie, dobra musi być z Ciebie duszyczka

Płakać mi się trochę chce, bo strasznie się cieszyłam, że jutro założę ten aparat. Tyle trwało zanim zebrałam kasę, zanim znalazłam orto (dzięki Tobie btw) i teraz te 1,5 miesiąca jest dla mnie porworną perspektywą. Zwłaszcza po wyrwaniu zęba, mam jeszcze tak długo chodzić szczerbata...
Nie wiem czy jechać normalnie na wizytę, czy do niej zadzwonić w ciągu dnia i zapytać, czy jest sens... Zmarnuje jej czas jutro, bo dla mnie było zarezerwowane aż 45 min.
Miałam nie myć zębów do jutra, a myłam tyle ile wytrzymała bateria w szczoteczce. Przerzuciałam się więc na zwykłą, ale po tej zaczęły mi krwawić dziąsła Może to i wnika w zęby, ale wydaje mi się, że głównie chodzi o ten lakier, który sprawia, że szkliwo jest super gładkie, a wiadomo, że klej lepiej się przyczepia do powierzchni porowatej. Czemu wcześniej o tym nie pomyślałam Więc jakby zedrzec ten lakier...

Przepraszam, że ja tyle o sobie. Nie miałam się nawet komu pożalić, bo mnie nikt w tej kwestii nie rozumie. Mój TŻ powiedział "to najwyżej później założysz", czym mnie jeszcze bardziej wytrącił z równowagi...
natewa jest offline Zgłoś do moderatora