2009-09-25, 05:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Virginio- cieszę się, że na ognisku było miło i że się takich ładnych piosenek nauczyłaś 
Jeśli chodzi o szefa to nie wiem czy pisałam czy nie (może tylko to sobie pomyślałam ostatnio mi się zdarza ) ale nie wkurzyło mnie to co powiedział, ale jak to zrobił. Świetnie zdaję sobie sprawę, że w obu kwestiach byłoby to tylko i wyłącznie pójście mi na rękę i nie musi tego robić. Przeszczęśliwa z tego tytułu nie jestem, ale ok, rozumiem. Natomiast forma w jakiej to zrobił... I to co później z koleżanką usłyszałyśmy... Jak już mówiłam nie bardzo mogę wchodzić w szczegóły kłótni, głównie dlatego,że później płynnie przeszła na kwestie, które nie powinny wyjść poza mury naszej firmy, ale zachował się zwyczajnie nie fair i usłyszałyśmy kilka niefajnych słów. Zwyczajnie nie pomyślałabym,że może się zmienić o 180 stopni, gdy sytuacja będzie szła nie po jego myśli...
Co oczywiście nie zmienia faktu, że wciąż doceniam go za całokształt. Wiesz misia, ze mną jest tak, że wkurzę się, muszę się wygadać, ale po 5 minutach w ogóle nie pamiętam o sprawie. Dziś też już trochę inaczej na to patrzę i nie będę się tym przejmować więcej niż to wszystko jest tego warte. I tak wciąż jest najfajniejszym szefem jakiego miałam.
A formułka wydaje mi się jak najbardziej ok. Jeśli firmy przesyłają do nas oferty z reguły wygląda to właśnie tak, ewentualnie od razu wszystko wklepują w treść maila. Chociaż Malinn rzeczywiście może wymyśliłaby coś jeszcze bardziej na miejscu... Gdzie ona znika, gdy jej potrzebujemy? 
Dziewczyny, dzisiaj piąteczek Zmykam szczelić sobie poranną kawencję, pobrykam jeszcze trochę na wizażu, a później odmeldowuję się do pracy. A wieczorem odchamię się trochę na maratonie filmów Almodovara 
A Wy jakie macie plany na dziś?
A w ogóle zapomniałam Wam powiedzieć, że pełna obaw weszłam na wagę i okazało się, że jest mnie 2 kg mniej Jakim cudem nie wiem. Rzeczywiście zauważyłam ostatnio,że ubrania jakoś jakby lepiej leżą, ale myślałam, że to tylko moje urojenia 
Trzymajcie się ciepło
|