2009-09-25, 09:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Napisane przez lindsley
Co do wizyty...No cóż  Zła jestem że poszłam. babka mnie zbadała i się pyta czy na pewno jestem w ciąży bo ona nic nie może wyczuć. No kurczę głupia jestem i nie umiem ciąży sama stwierdzić na podstawie tak licznych objawów  Dostałam tylko skierowanie na podstawowe badania (oczywiście muszę 25km jechać bo w mojej przychodni mi ich za darmo nie zrobią). O nic nie pytałam już bo zła na nią byłam... Jutro dzwonię i zapisuję się do innego gina tylko tam się czeka dobry miesiąc na wizytę a do niej pójdę tylko jeszcze z wynikami i może usg mi zrobi bo mówiła, że następnym razem.
Mój Tz goli się codziennie i sam doszedł do tego że tak jest lepiej. Bo każdy dzień nie golenia się bardzo wydłuża golenie dnia następnego. A on woli robić częściej a krócej 
|
no co za ginka, rzeczywiscie sie odechciewa... nie wiem aż co napisać
(a z tym codziennym goleniem sie TZ to masz super, mój uważa, ze jak będzie się za często golił to bedzie miał coraz silniejszy, twardszy zarost )
Cytat:
Napisane przez kajasia222
I ja sie dołączam do strających, bardzo chcemy mieć dzidzię i pluję sobie w brodę że nie przerwałam wcześniej plastrów... boję się że za bardzo myślę o dziecku, za bardzo chcę i nie wyjdzie...
|
witaj, a jak długo się "plasterkowałaś"? Napisz koniecznie więcej o sobie
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
Moje "ziarenko" się pokazało  Ma 2,5 mm, serduszko bije, wg. zarodka to 6 tydzień. Tylko pęcherzyk płodowy mam spłaszczony  Muszę zaraz o tym poczytać. Lekarz powiedział, że to nie szkodzi, ale muszę wiedzieć.
|
Cieszę się, ze potwierdziłaś to co wiedziałyśmy od poczatku, że jest dobrze 
Cytat:
Napisane przez Kakusia
Witam po długiej przerwie i na wstępie przepraszam za nagłe odejście i urwanie kontaktu wybaczcie  i nie bijcie  bo kobiety w ciąży są pod ochroną 
|
Kakusia no nie pozwolę zebyś napisała tak krótkiego posta, pisz co u ciebie się działo przez tyle czasu, jak długie były staranka, jak zareagował tz, rodzinka? No pisz kochana, pisz.
GRATULUJĘ 
Zrobiłam wczoraj drożdżowe bułeczki z innego przepisu niż ostatnio i to był błąd Twrade wyszły, nieco jak podeszwa, a do 23 je robiłam ale teściom i tak je zawioze, bo co mam z nimi zrobić?
|
|