Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 09:43   #3721
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Lain, Samoa ja to już nie wiem o co chodzi, nie chcą dużo płacić za tego fotografa, mama nie widziała zdjęć bo jest za granicą, no ale już na te 2tys się zgadza. Tata ciągle mówił że za 2tys to chyba musiałby być ktoś super i super zdjęcia, a na rynku lubelskim takie ceny to jedne z niższych za dobre zdjęcia, a jak już mam foto załatwionego to nagle mu się odwidziało że chyba można więcej zapłacić, a ja nie chcę więcej żeby płacili, wiem że oni płacą i mogą sobie decydować, ale raz mówią jedno, raz drugie. U mnie nie ma czegoś takiego że oni się nie wtrącają, ja już jasno postawiłam sprawę mamie że to mój ślub i że chciałabym móc o nim decydować, a tata niby też tak mówił, ze to My mamy decydować, a tu nagle coś mu się nie podoba, no ale oczywiście mówi że to do nas należy decyzja, ale jak później zobaczy zdjęcia od tego naszego foto i powie że za takie beznadziejne zdjęcia to on nie zapłaci. No ja już nie wiem co myśleć, mam dosyć i zrobię tak, że Tata ma namm znaleźć foto, którego zdjęcia są dużo ładniejsze od tego foto, którego my chcemy i za podobną cenę, a jak nie znajdzie to będę mu wypominać że tak mówił że za 2tys to niewiadomo jakie zdjęcia mają być. Oj nie wiem czy składnie napisałam to co chciałam. Mam nadzieję że się doczytacie sensu, to przez rozkojarzenie jutrzejszymi wynikami egzaminu, chorobą i jeszcze TŻ za chwile przychodzi więc się spieszyłam
a może możecie zrobic taki numer - powiedzieć rodzicom, że foto 1,5 tys a zaplacic 2?Czy oni Was będą rozliczać z wydatków? Albo powiedzieć im, ze jak robią fochy to Wy sobie te 500zl sami dopłacicie?Albo po prostu olać, bo się czepiają, jak się mieścicie w budżecie to się nie marwcie. U nas matka tż sie strasznie wpieprzała, ze zespół drogi(płacimy 2900 zł a ona twierdzi, ze za tysiaka można), rzucala się, że kamerzysta 3500 zł a można za tysiąc i my za kazdym razem mówiliśmy, ze takie sa ceny a poza tym mieścimy sie w budżecie.
A najlepsze jest to, że jeśli nam się budżet nie dokmknie to tylko i wyłącznie ze względu na to, ze ona sobie dodała 15 osób do listy gości, których w chwili ustalania budżetu nie było i cały czas się rzuca
A te 15 osob będzie nas kosztowało dodatkowe 3750, bo z noclegami

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Znalazłam cos podobnego,mniej wiecej tak przymierzałam, tylko w kolorze ecru i miała wiecej zdobien na gorsecie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1251921441
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1251921441
a też taki błyszczący materiał?Oby nieAle taka Ci się podoba dla Ciebie?
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja polecam wszystko Johnatana Carolla 1000 razy lepsze niż grafomański "Zmierzch" (sorry ale dla mnie to taki Harlequin dla nastolatek)
tez tak myślę

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hej laseczki ale tu cisza jejjj aż dziwne

tż jak przyjechał to się rzuciłam na kabel od aparatu zamiast na niego i biedny myślał że tylko dla kabla się z nim dziś umówiłam ale pochorował mi się biedaczek i go już do domu do łóżka odprawiłam..
za to dostaliśmy zaproszenie na jutro wieczór do tż szefa i jego żony do domu ja nie wiem czy ja mam coś przynieść ze sobą, coś kupić czy co??? i o czym ja z nimi będę rozmawiać??? o rany..
winko albo jakis fajny alko typu Sheridans, Baileys
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=365029 Wow Kaśka szalejesz,masz zaszczytne pierwsze miejsce plotkary w tym wątku.
Ja mam 8 miejsce.
o lal, nie wiedziałam, że jest taka opcjaA gdzie nagrody?
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

szlag mnie trafił.... moja mama usłyszała że mój tż widział suknię w katalogu (!!!!!!!!!) i już mi tu gada że pan mlody nie moze widziec sukni i tak dalej... no masakra jakas nawet mnie w tej sukni nie widział tylko modelkę ale i tak źle zaraz zrobię awanturę bo normalnie to przechodzi ludzkie pojęcie i na złość pokażę tżtowi moje zdjęcia w sukni!!!
moj widział mnie w sukni i mama mówiła, ze ok, jedzie ze mna do salonu, ale tej, w której mnie widział nie kupimyI mam sie nie cieszyć, bo jej nie kupimy Ale jak zobaczyła córusię w Lornie to nie było dyskusji, ale pozostał jej niesmak, że tz widziałPowiedziała, że za to butów mu nie pokaże