2009-09-25, 09:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co ze mną się kurcze dzieje? Czyli libido leży i kwiczy :|
Cytat:
Napisane przez Lea_
hmmm trudna sytuacja, ale tak nagleprzstalas odczuwac przyjemność i osiagać orgazm??
Byc moze jest to wina rutyny, sprobojcie czegos nowego, czegos spontanicznego, moze rowniez jakies zabawki??  Byc moze nawet nie odczuwasz tego, ze wkradla sie rutyna a tak jest.
Moze to tez byc wina choroby, slyszalam , ze kobiety ktore przechodza np zapalenie szyjnki macicy czy zapalenie przydatkow(ktore moze przechodzic prawie bezobjawowo) czerpia ograniczona przyjemnosc z seksu. Proponuje wizyte u ginekologa.
---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------
Wcale nie stalas sie oziębła, oziębła bylabyś wtedy gdybys nie chciala nic zrobic z tym brakiem ochoty na seks, a Ty temperament dalej masz, zabraklo tylko bodzca 
|
Ciężko o rutynie mówić kiedy my dopiero z seksem zaczynamy, w pettingu mamy jako takie doświadczenie... ale ciągle próbujemy czegoś nowego. A u ginekologa byłam niecały tydzień temu badał stwierdził, że zdrowa.
Cytat:
Napisane przez LittleStar
Miałam takie chwile, że nie miałam ochoty ani na pieszczoty ani na seks, ale to szybko mijało dzień, góra dwa i było po wszystkim. Hmm.. może jeśli dacie sobie chwile na wstrzymanie to twój organizm sam zacznie się domagać przyjemności a i seks 'na głodzie ' jest potem lepszy
Powodzenia! 
|
To też było Jak Tż się do obrony uczył, chory był itd to się nie widzieliśmy tydzień, dwa tygodnie....
Serio ja nie wiem co ze mną nie teges. Teraz mam zapalenie pęcherza więc ok, ale wcześniej było tak samo Mam nadzieję, że samo minie bo nie mogę znaleźć przyczyny, więc nie wiem jak to wyeliminować
|