Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 09:21   #4414
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej laski
śliczne zdjęcia i cudowne relacje , kurcze szkoda że ja tak nie dopilnowałam swojego wesela , z perspektywy czasu zrobiłabym wszystko inaczej.
a ja dzisiaj idę na wesele do kolegi , widzę że pogodę pod koniec września mają lepsza niż ja na początku czerwca. Na 13 do fryzjera , sukienkę mam srebrną świecącą, fajnie widać w niej brzuszek troszkę mnie zaokrągla , ale ja jestem w ciąży więc tak musi być, do tego srebrne buciki czarna torebka i sweterek , pokaże wam zdjęcia po weselu .
Ciekawe czy dam radę wytrzymać i jak się będę bawić na weselu w sumie byłam na kilku na których nie piłam alkoholu i świetnie się bawiłam więc problemu nie będzie , martwi mnie tylko czy będę miała siłę tańczyć , i czy za szybko się nie będę męczyć, do tego dochodzi to uczucie ciężkości zawsze na koniec dnia i niezbyt dobre samopoczucie z tym związane, ale nastawiam się na dobrą zabawę i cudowne samopoczucie .
Kasia, czekam na fotki Twoje i brzuszka
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
dziekuję india !!! Wielkie dzięki za miłe słowa
I bardzo dobrze, ze sie nei stresujesz !!!!!!! Uwierz mi, to tylko pomoże
Dokładnie tak samo miałam tydzien temu, łudziłam sie, że gdy wejde do kościoła poczuję nerwy ale totalnie nic !!! Ja czasem nawet na serialach płacze a tu byłam tak radosna i szczęsliwa, ze nie było mowy o łzach!! Dzięki temu, że podchodzisz do tego na luzie, ciągle będziesz wiedziała co się dookoła Ciebie dzieje Człowiek w stresie, pewnie inaczej podchodzi do pewnych sytuacji, czasem częsci spraw/wydarzeń po prostu nie pamięta.
Trzymaj tak dalej i ciesz się takim stanem rzeczy !!!!!

Dziękuję Maggie
Tort taki mi sie wymarzył bo był całkiem inny niż reszta i podobno to nowość, więc zbyt wielu gości go jeszcze nie widziało, dlatego zrobił jeszcze większe wrażenie A taki był mój cel

aniaaa ale za bardzo to nie widać jaki makijaż, fryzura itd Nie widać też dokładnie koronki ale jak wspominałam, poprawię się Pierwsze zdjecia dopiero otrzymałam wczoraj.. ale nie spieszy mi sie by wszystkie od razu oglądać dlatego nie proszę reszty gości o dosłanie. Mam w sumei 40 i cool Stopniuje emocję i przedłuzam chwilę napiecia i oczekiwania
Dokladnie, takiego tortu to ja na zywo jeszcze nie widzialam-super jest!
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując