2009-09-25, 10:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
kajasia222 witaj 
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
Moje "ziarenko" się pokazało  Ma 2,5 mm, serduszko bije, wg. zarodka to 6 tydzień. Tylko pęcherzyk płodowy mam spłaszczony  Muszę zaraz o tym poczytać. Lekarz powiedział, że to nie szkodzi, ale muszę wiedzieć.
Słoneczko, nie przejmuj się, Ty tak siebie odbierasz, ale inni nie muszą 
|
gratuluje serdecznie dobrych wiadomości i dziękuje za miłe słowa 
Cytat:
Napisane przez Pomidora
Ollliwko, to chyba normalne. Ja też jak się nie starałam, to ciągle myślałam o dzidzi, jakie to wspaniałe będzie zobaczyć II. A teraz z jednej strony bardzo tego chcę, a z drugiej okropnie się boję. I nie wiem, którego uczucia we mnie więcej. Czasem myślę, że bardzo chcę mieć dzidzię, a czasem, że nie jestem na nią gotowa, nie jestem gotowa na zmiany, które mają zajść w moim ciele w czasie ciąży. Ale potem myślę, że jak nie teraz to kiedy  Nie planujemy jednego dziecka, pochodzimy z wielodzietnych rodzin, więc na drugie, a może i trzecie trzeba czasu. I myślę, że przygotować się na przyjście dziecka przede wszystkim trzeba w ciągu tych 9 mc, które nastąpią po II 
|
Pomidora całkowicie się z Toba zgadzam, sama chcę bardzo dzidzi ale jeszcze bardziej się boje wszystkiego co z nią jest zwiącane..... czyli zmian które nadejdą
Cytat:
Napisane przez Kakusia
z kawy ciężko mi zrezygnować, ale ja piję taką pół na pół z mlekiem rozpuszczalną i ograniczyłam do jednej na dzień, myślicie, że nie zaszkodzi ??
|
jeśli chodzi o kawę to pewno ja też nie zrezygnuję, ale polecam picie fusiastej słabej z dużą ilością mleka niż rozpuszczalną, kawa rozpuszczalna zawiera bardzo dużo związków chemicznych które były użyle w celu rozpuszczenia ziarna kawy. są to może nie tak szkodliwe substancje aby zaszkodzić bo zostały dopuszczone do konsumpcji ale w przypadku parzenia kawy po turecku całego tego procesu nie ma czyli już widzimy że jest zdrowsza
Dziękuję dziewczyny za pocieszanie co do płyty z mojego wesela, wczoraj oglkądały dziewczyny z mojej rodziny i stwierdziły że jest fajna i że wczale nie ma mnie mało.... określiły "normalnie" czyli chyba panikowałam .......ufffff ulżyło mi 
Zgadnij dlaczego przyszła babcia chce ukryć Twoją ciążę? jeśli już o tym pisałaś to z góry przepraszam, ale wcześniej miałam przerwy troszkę w śledzeniu wątku , dlaczego wyglądałaś jak w ciąży na weselu? co te kobitki zrobiły nie tak? bo zaciekawiło mnie to bardzo
Czas edycji: 2009-09-25 o 11:16
|
|
|