Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 11:27   #1719
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Izumi, no właśnie problem w tym, że mój dyr to n e jest w żadnym stopniu spoko to, że się ucieszył to raczej było cyniczne, a we wtorek mi szczeli wykład... nauczyciele u mnie w szkole już mielei z nim różne przejścia, ja zresztą też no ale cóż, nie ominie mnie rozmowa z nim
Przywiozłam od siostry śliczne buciki 2 pary 2 pajace i 3 rampersy. Dobrze, że sporo z tych potrzebnych rzeczy mam od niej, bo jakbym miała kupować wszystko to co chcę dla dzidzi, to no ale na wózek to nie mam co liczyć hehehe
Baobabek moze bedzie dobrze,musi byc dobrze idź do niego z uśmiechem to moze mu sie udzieli a jak cos bedzie sie rzucał to powiedz,ze go wszystkie ciezarne z wizazu odwiedza i naślą myszy na całe życie hehe

Izumi no pewnie,ze nie masz czym sie martwic,2cm?przeciez to pikuś,jeszcze sie okaze,ze na koncu bedzie ze 3800 żartuje,ale nie przejmuj sie to jest bardzo mała rożnicaa jak masz płaczliwy dzien to przypomnij sobie jakies bardzo mile wydarzenie,moze jakies wakkacje itp zrobi Ci sie lepiej,albo obejrzyj jakąś super komedie

PoP70 odpoczywaj i nogi do góry a z tymi ruchami to raczej normalna sprawa,kazdy bedzie czuł w innym momencie chyba tak na 100% to powinno sie czuc po 20 tyg ale tez nie jestem pewna,natomiast moją kuzynkę piersi bolały całą ciążę(czego Ci nie życzę oczywiscie )wiec tez sie nie przejmuj,moze sprobuj sobie kupic krem do piersi dla kobet w ciąży,one pomagaja na bóle.

Asiulek super wieści

Baobabek moze masz za duzy rozmiar tych zdjęc.

Kurcze nie chce mi sie ruszyc,taki leniuch sie ze mnie robi a musze isc do sklepu.Wstalam dzisiaj o 11.40 masakra nawet sie raz nie obudzilam wczesniej jak tak dalej pojdzie to maz po powrocie z pracy bedzie mnie budzil dopiero hehea konczy o 14.30 wiec troche jeszcze wprawy i calkiem mozliwechyba musze sobie budzik nastawiac

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2009-09-25 o 11:32
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora