2006-03-13, 15:02
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Modne torebki
Cytat:
Napisane przez Beekeeper
Aniu, mi ona także się szaleńczo podoba...  Decydujesz się ja kupić? A jesli tak to gdzie? Na Allegro może? Jaszmurka podawała tutaj linka do jednego sprzedawcy, ale właśnie skończyły się już mu zielone, a ja właśnie taki kolor chciałam. Więc pytam, bo może znasz innego sprzedawcę..
|
zamowilam ja w sobotei teraz czekam na dostawe, troche sie boje efktu , bo jest to 1 taka rzecz, ktora kupilam na allegro (http://www.allegro.pl/item90407385_z...lat_nowa_.html) aukcja - fakt skonczyla sie wczoraj i i nie bylo zielonego koloru wiec pewnie to ta sama aukcja.wiecej na allegro nie widzialam takich, ale pewnie u tego sprzedawcy pojawi sie jeszcze bo juz wczesniej ja widzialam.
Cytat:
Napisane przez rose121
mam taka torbe kupilam w sklepie za 49 zł i wszystko byloby fajnie gdyby materiał wewnatrz nie popruł sie hm zeby nie sklamac cos po ok tygodniu wiec troche szybko
|
troche mnie zdolowalas pocieszajace jest to ze poprul sie material wewnatrz torebki a nie na zewnatrz...a wlasnie gdzie ja kupilas? kurcze i jeszcze przeplacilam..ale i tak w białymstoku nieznalazłabym takiej, wiec cena sie nie przejmuje az tak...
jak tylko do mnie przyjdzie , podziele sie spostrzezeniami!
|
|
|