Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Modne torebki
Wątek: Modne torebki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-13, 15:02   #172
aan3czka
Raczkowanie

Dot.: Modne torebki

Cytat:
Napisane przez Beekeeper
Aniu, mi ona także się szaleńczo podoba... Decydujesz się ja kupić? A jesli tak to gdzie? Na Allegro może? Jaszmurka podawała tutaj linka do jednego sprzedawcy, ale właśnie skończyły się już mu zielone, a ja właśnie taki kolor chciałam. Więc pytam, bo może znasz innego sprzedawcę..
zamowilam ja w sobotei teraz czekam na dostawe, troche sie boje efktu , bo jest to 1 taka rzecz, ktora kupilam na allegro (http://www.allegro.pl/item90407385_z...lat_nowa_.html) aukcja - fakt skonczyla sie wczoraj i i nie bylo zielonego koloru wiec pewnie to ta sama aukcja.wiecej na allegro nie widzialam takich, ale pewnie u tego sprzedawcy pojawi sie jeszcze bo juz wczesniej ja widzialam.

Cytat:
Napisane przez rose121
mam taka torbe kupilam w sklepie za 49 zł i wszystko byloby fajnie gdyby materiał wewnatrz nie popruł sie hm zeby nie sklamac cos po ok tygodniu wiec troche szybko
troche mnie zdolowalaspocieszajace jest to ze poprul sie material wewnatrz torebki a nie na zewnatrz...a wlasnie gdzie ja kupilas? kurcze i jeszcze przeplacilam..ale i tak w białymstoku nieznalazłabym takiej, wiec cena sie nie przejmuje az tak...

jak tylko do mnie przyjdzie , podziele sie spostrzezeniami!