Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - wrastanie włosków
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2005-03-15, 11:00   #8
papajka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
Re: Okolica bikini-HELP!!

trzeba cierpliwo¶ci niestety!kup delikatny piling,stosuj go 2- 3 razy w tygodniu a po użyciu odżywczy balsam.Jeżeli golisz te miejsca to zachowaj czystosc żyletki a najlepiej idż na depilację bikini.Nie spodziewaj się efektu zaraz.Ja chodzę regularnie na depilację od 3 lat i jest poprawa!a miałam ten sam problem.Ciemne plamki znikn± niestety po dłuższym czasie.
Mada napisał(a):
> Witam Ten usmiech to przykrywka bo tak naprawde to nie jest mi do smiechu. Mam koszmarny problem: okolice bikini...nawet nie pamietam kiedy to sie stalo, ale ktoregos razu po goleniu wloski zaczely mi wrastac i pojawialy sie czerwone krostki, ropne na dodatek najgorsze ze to trwa nadal i z uplywem czasu jest gorzej...o plazy moge zapomniec bo jest to nieestetyczne. Moja skora tam jest przebarwiona i mam blizny w postaci kropeczek wstydze sie chodzic w bieliznie. mam super chlopaka ale boje sie ze jak sie dowie o tym "defekcie" to mnie zostawi. zle sie z tym czuje, ale nie wiem c robic...moze jakies gleboko oczyszczajace peelingi? bylam z tym u lekarza, ale pani doktor powiedziala ze z tym sie nie da nic zrobic bo mam taka skore itp...prosze pomozcie!!!
papajka jest offline Zgło¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c