2009-09-25, 17:59
|
|
BAN stały
|
SF ?PB ? czy IBD ?
Witam *
Najczesciej widzialam jak polecacie IBD , widze ze Perfect Beauty tez jest polecany.Ja robilam zawsze na sun flower.Ale ma on tragiczny wybor jest chodzi o zele biale i rozowe do frencha,mianowicie zel french jest az tak rzadki ze jak zrobisz jednego pazurka zabierasz sie za drugiego to ten szybko scieka i robisz go na nowo :| co do rozu to kamuflarz jest za ciemny taki brudny nie za ciekawy.Zas melczny roz jest boski ale wg nie kryje :/ Kupilam gazete Paznokcie i chyba zrezygnuje z Sf na Perfect Beauty . Maja lepszy wybor i jest to lepsza firma jakosciowo.A moje pytania brzmią ;
Mam bonder i primer z IBD a reszte robilam SF.
Czy jak zmienie zele z SF na PB a primera i bondera bede uzywac z IBD to nic pazurkom nie zaszkodzi?
Tipsy takze kupie z PB a klej mam z IBD.Poprostu kupilam duzo kleju primera i bondera a teraz szkoda mi ich.
Czy bonder primer i klej jest lepszy z IBD czy PB ?
Tak jak sie naczytalam tutaj i na innych forach IBD jest najlepiej oceniane.
Ja mam tansze pazurki bo robie od 60zl French ,u mnie wszedzie robia od 90-100zl a uzywaja takich produtkow ze pazurki juz w pierwszym tyg odpadaja.Wiem bo kiedys sama chodzilam po salonach teraz czytam nasze miejskie forum i od moich klientek takze sie dowiaduje.
Ogolnie chodzi mi oto zeby pazurki byly ok.Ale zele z IBD sa strasznie drogie i dlatego wole PB.Zas primer bonder i klej wole kupic juz najlepszy.
zamieszlam troszke , przepraszam...
Dziekuje z gory ;**
|
|
|