2009-09-25, 19:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
Napisane przez blondyna789
mnie też wkurzają te krótkie włoski, mogę całą grzywkę spiąć do góry, a tu mi takie kikutki 3 cm sterczą  bleeee...
a ja dziś skończyłam w końcu nauki przedmałżeńskie. wszystko fajnie świetnie, ksiądz wyczytywał wszystkich z nazwiska do odebrania zaświadczenia i.... tylko mnie nie wyczytał. powiedział 'to wszyscy' i w długą... to ja za nim...  patrze - Tż ma zaświadczenie, a do niego dopięta karteluszka z naszymi danymi (pisaliśmy sami i dawaliśmy razem z kopertą), a na tej karteluszce bezczelnie skreślone moje dane!!!!!! masakra.. polazłam się dowiedzieć o co kaman, wytłumaczyłam, że miałam wszystkie pieczątki ze spotkań i dałam je w kopercie razem z kartkami Tż-a  i w sumie nie wiem dlaczego zostałam pominięta (jako jedyna!!!!)  no najważniejsze, że jednak zaświadczenie mi wydali, ale dlaczego tak się stało, to nie wyjaśnili
a zaraz z racji piątku będę się alkoholizować 
|
mi też sterczą...wrrrrrr...  
Co do zaświadczenia - może siostry w zakrystii wizaż czytają i rozpoznały diabelskie nasienie 
Cytat:
Napisane przez Soleilka
A bo nie dosc ze sie dra, daja najgorsza robote to nawet nie moge siedziec. Musze w dodatku chodzic w butach na obcasach, tak sprzatac pokoje, ciagle na czarno- bialo. A mam problemy z biodrami i nie moge chodzic ani w takich butach ani stac dlugo. W dodatku jak raz w dzinsach przyszlam, bo mam remont i nie moglam nic innego znalezc to kierownik recepcji powiedzial ze mnie do hotelu nie wpusci, a kontuar recepcji jest tak wysoki, ze widac mnie od ramion w gore... 
|
Biedna ja bym nie wytrzymała dzień w dzień w butach na obcasie... ale już niedługo - dasz radę
|