Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z nowym rokiem wielka zmiana by uslyszec slowo MaMa - mamusie styczniowo-lutowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 19:22   #4791
Kasia_L
Zadomowienie

Post Dot.: Z nowym rokiem wielka zmiana by uslyszec slowo MaMa - mamusie styczniowo-lutowe

Cześć mamuśki . Niestety nawał obowiązków zawodowych i chęć spędzania wolnych chwil z Jagusią powodują, że czasami nie chce mi się nawet włączyć kompa. Gdy już jednak włączę machinę - podczytam trochę i oczy same mi się zamykają. No ale dziś piątek, więc co mi tam, mogę na trochę zasiąść.

Glizda - gratki wielkie . - to po pierwsze.

Po drugie - Jagoda też robi czasem Fernando .

Po trzecie i kolejne - w zasadzie karmię już tylko wieczorami, w nocy i nad ranem, poza tym młoda pije modyfikowne i ma się świetnie. Wydaje mi się, że bardziej sobie ciumka pierś, niż konkretnie z niej je. Ale skoro sprawia jej to taką przyjemność, to pozwolę jej jeszcze trochę na to. Obiadki nadal jada niechętnie. Za to jest fanką kaszki.

Co do zębów - na 99% wyłazi ząb na dole. Jest tam coś na kształt kreseczki tudzież kropki, w dotyku ostrej jak końcówka szpilki. Na moje oko to ząb, bo wcześniej tego nie było. Byłby to nasz pierwszy. Jutro powołam "komisję rodzinną" i orzeknie coś na ten temat.

A ze spraw bieżących... Jagoda usnęła o 19.20 nie jedząc wieczornego mleka. Po prostu po kąpieli bawiła się w łóżeczku i padła w czasie gdy studziłam wodę na mleko. Zdarzyło się to nam pierwszy raz od urodzenia. Pewnie niebawem obudzi się wygłodniała .