Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 21:12   #3080
Kaska*
Raczkowanie

Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
jak chcesz salicylowego, to albo effaclar k (ma BHA+LHA), albo tonik BHA z biochemii urody... albo wyprobowac nowego effaclar duo - tez ma oba kwasiorki
ja bym na twoim miejscu wyprobowala emulsje 50+ avene. nie ma problemow z fotostabilnoscia, efekt jest matowy - na nia nie musze nakladac niczego specjalnie matujacego, od razu leci puder (w roli make-upa). ale nie przejmowalabym sie jakos strasznie tymi historiami - jak np. bioderma akn mat bardziej ci przypadnie do gustu, to bym na bioderme normalnie sie maziala. nakladany podklad nie powinien jednak zawierac innych filtrow chemicznych albo jesli juz, to te same, jakie zawiera filtr - bo niektore sie "gryza". sprobuj dorwac probki i potem sie baw
Cloche, czy mozesz mi wytlumaczyc o co chodzi z tymi filtrami? Co to znaczy, ze sie gryza? Bo ja uzywam filtra Biodermy AKN Mat SPF 40, a na to MAke up Estee Lauder Double Wear SPF 10... Sorry za glupie pytania, ale kompletnie sie na tym nie znam...
Kaska* jest offline Zgłoś do moderatora