Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby '09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 21:22   #4410
Mell_xx
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby

kuroikaze Gratuluje pierwszego zabka, Michas przełamał ząbkowe lody ale Twoj synek przełamał górnoząbkowe lody

Carolajna ja tez chcialabym byc juz w ciazy ale to nierozsadne wiec czekam haha a tak na serio to bardzo chce przezyc to wszystko jeszcze raz

Poiglot czytam i nie wierze!!! I jak tu dobrze mowic o tesciowych, skoro one nie mysla... dobrze ze niedlugo "odlatuje"

Małgosia ja karmie tylko piersią narazie, ale moj jeszcze nie ma 4 miesiecy, narazie najada sie chyba bo jak dokarmiam go na spiąco o 22.30 to spi do 4, 5 a czasem do 6 wiec nie jest zle.
Wazy (wczoraj) 6730.

Michaela To spory ten twoj Maxio...ale i dlugi wiec waga sie rozchodzi...moj tez nie mały bo 6730 a ma 3 miesiace i tydzien, ale tez nie jest wcale gruby, rzekłabym ze zgrabniutki haha. Pokaz swoja dzidzie bo jeszcze nie widzialam

Boszenka juz pisałam Ci wczesniej ze Twoj avatarek przepiekny, pokaz wiecej zdjec swojej slicznotki...