Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty perskie - WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 20:29   #402
smileofangel
Zakorzenienie

Dot.: Koty perskie

dzis bylam u kociego okulisty, stwierdzil, ze mala ma zapalenie spojowek i dla kropelki w takiej tubce jak masc maja kolor zoltawy i tabletki na 6dni ale nazw nie pamietam :/ i kazal sie pokazac za tydzien/poltora; poprawe juz widze oczka sa mniej zariozowione i nie lzawila prawie wcale dzis!

co do karmy ja mojej wymieszalam Orijen z reszta RC Persian Kitten i na szczescie je ale widze ze tez zalezy to od jej humorku... niestety tabletki sama nie zje, wypluwa wiec musze jej kruszyc i mieszac z mokrym, to tylko tydzien wiec damy rade

a propo mokrego jedzenia czy polecacie cos konkretnego? czy warto wprowadzac regularnie mokre? widze ze mojej kici to sie az uszy trzesa... kupilam jej RC dla malych kotkow... niestety to naprawde droga karma... 4,8zł za jeden posilek wiec na codzien to nie bardzo mi pasuje

Monia - tez dostalam kota od chlopaka w prezencie, moja Mimi jest co prawda troche starsza ale glupawke ma tylko z rana i poznym wieczorem ale to zalezy od dnia i od tego czy jej sie w ogole chce , praktycznie od 15.00 do 20.00 spi no i w nocy tez spi . Miałam kiedyś dachowca i w ich porownaniu 'moje obecne dziecko' jest flegamtycznym leniwcem

Edytowane przez smileofangel
Czas edycji: 2009-09-25 o 20:34
smileofangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując