2009-09-25, 21:36
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM
loulou dobrze slyszec ze ty tak samo przeszlas przymiarke, witamy w gronie spoconych pm, ja po swojej myslalam ze to troche dziwne ze tak sie spocilam 
zazdroszcze ze jeszcze inna para bierze slub w tym samym dniu i mozecie podzielic koszta dekoracji, u mnie niestety musze sama placic
ha trafiliscie na 'dobrego' ksiedza, ladnie was przemaglowal, u nas ksiedzu nie chcialo sie nas osobno odpytywac i powiedzial ze jezeli nie mamy nic przeciwko temu to odpyta nas razem 
my w niedziele po slubie jedziemy na kilka dni do trojmiasta i w pon robimy sesje zdjeciowa a co do reszty dni to bedziemy wypoczywac 
czekamy na zdjecia
SSR gdzie jest ten blad? znaczy w jakim slowie dokladnie - ty nie masz czasem takiego graweru jak my Ubi tu... Ibi ego... czy jakos tak? powiem ci co mi na mysl odrazu przychodzi; jezeli boisz sie ze przed slubem nie zdazy a po slubie mozecie nie dostac waszych to moze zostaw tak jak jest - zawsze to dodatkowa historia zwiazana z prxygotowaniami zastanow sie i moze rzeczywiscie ich nie oddawaj przed slubem bo jezeli jest ryzyko ze nei zdaza to tego jeszcze brakowalo zebyscie bez obraczek zostali
u mnie z noclegami to samo, stwierdzilam ze chyba wesele spedze na przypominaniu o noclegach i o ktorej jest sniadanie 
niunka dokup soki, dokup i baw sie dobrze a panienskim
ja juz sie stresuje, pociesze cie ze ja wogole nie tancze bo nie lubie ale wszystkie pm pisaly ze na swoim slubie to jest inaczej i az chcesz sie bawic i byc w centrum zainteresowania - i tym sie pocieszam jako rasowy introwertyk
zapomnialam zdac relacje z tego jak moja swiadowa angazuje sie w slub - po pierwszej przymiarce na ktorej byl moj tz i mama, moja mama kazala mi przeslac zdjecia jakie zrobil moj tz na maila mojej siostrze i bedzie jej tlumaczyc ze ma pilnowac w trakcie mszy zeby tren byl ladnei rozlozony itd. wyobrazacie sobie 
a na drugiej przymiarce bedzie ze mna tz bo ktos musi wiedziec jak tren podczepic
Czas edycji: 2009-09-25 o 21:44
|
|
|