Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 21:17   #655
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Kasiulka,
no to kolejna nas czaruje cycusiami .. wrzesień chyba sprzyja operacjom piersi ... wszystkie zachwycają

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
bijcie mnie bijcie,wiem nalezy mi się mój mąż to przezemnie tez doła załapał....ale jak dzisiaj zobaczył moje cycusie to na mnie nakrzyczal i dobrze, mógł mi jeszcze i od Was teżbo zamęczam Was od 2 dni...pewnie też jesteście zadowolone ze jest ok i nie bede juz się Wam wypłakiwać

muszę sprostować mąż załapał doła bo mi nadal było po zabiegu smutno,i nie spełniło się moje marzenie,pocieszał mnie nie widząc moich cycusiów-kochany jest ale jak juz razem zobaczylismy i zobaczył ze ja w końcu jestem zadowolona to on odrazu tez w skowronkach uffffffffff
Mąż to Tobie powinien i to tak porządnie
My tu się wszystkie nastawilyśmy na to A a Ty nam taaaaka niespodziankę trzasnęłaś

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
muszę kupic sobie jakiś staniczek...jakie kupowałyscie ?no i nie wiem jaki mam rozmiar kupić? chetnie bym kupiła troszeczke usztywniany ,no albo chociaż troszeczke grubszy zeby sutki tak nie sterczały ha ha ha
Słońce,
nawet topik sportowy a sutki... niech sterczą

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
JUSI85 dlaczego sie nie odzywasz? Pokaz swoje skarby
Foxy,
ja też czekam i czekam... takie za***iste cycusie i Jusi nie chce się nimi pochwalić

horo jest offline Zgłoś do moderatora