Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Soczewki kontaktowe - wątek zbiorczy, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 21:08   #743
poziomka_321
Raczkowanie

GG do poziomka_321
Dot.: Soczewki kontaktowe - wątek zbiorczy, cz. II

lekarze ogólnie przy pierwszej wizycie nie zapisują soczewke na dłuższy termin niż 2 tygodnie bo na początku trzeba sprawdzic jak oko reaguje

a co do optimy to nosze je od 3 lat i nie wyobrazam sobie zebym miala teraz je kupowac jako miesieczne sadze ze to zwykle wyzyskiwanie ze strony producenta, wiem ze na soczewkach gromadza sie osady ale po to sa plyny aby je oczyscic- a wiadomo ze jak komuś indywidualnie sie coś stanie to sobie je wymienia dana osoba i tyle

uwazam ze trzeba byc ostroznym, dbac o higieniczne obchodzenie sie z kontaktami, ale NIE PRZESADZAJMY- duzo szumu i paniki tworza firmy, aby zwiekszac swe dochody a jak ktos juz troche w tym siedzi to zdaje sobie sprawe jak sytuacja wyglada

wiadomo-najfaniej jak sa jednodniowki, bo sie je wyrzuca- tylko ze dla wieszkosci sa one po prostu za drogie

PS. nie jestem osoba węszącą spiski firm farmaceutycznych gwoli scislosci, ale takie przemyslenia same sie narzucaja, nie tlyko mi zapewne:p

Edytowane przez poziomka_321
Czas edycji: 2009-09-25 o 21:10
poziomka_321 jest offline Zgłoś do moderatora