2009-09-25, 22:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby
Moje dziecie spi ululal go tatus i siebie tez przy okazji ululal a ja sie ciesze bo komp dla mnie
Zaraz robie maseczke na to co mi zostalo na glowie z przepisu esti
specjalnie kupilam olejek rycynowy i wit E
Cytat:
Napisane przez malutka_24
Hejka 
Pediatra kazała nam do poniedziałku robić małemu inhalacje, bo ten jego katar i kaszel może być na podłożu alergicznym, jeżeli to nie pomoże to wtedy wprowadzimy antybiotyk  ogólnie Dawid dzisiaj był bardzo grzeczny, w nocy obudził się standardowo na jedzonko o północy i 4 nad ranem, ale wtedy to w połowie jadł już prawie na śpiącą, więc było tylko odbicie i siup do łóżeczka, obudził się potem o 8, więc ogólnie jestem nawet wyspana. W dzień po kaszce w południe spał 2,5 h  i taki fajny wesolutki był, zjadł obiadek (tak ładnie, czysto i szybko jeszcze nie zjadł nigdy) i bawił się, gaworzył i odkrywa powoli swoje nóżki, stópki i twarz mamusi
Aguś
śliczne buciki ma Filipek  Dawid jak zasypia to czasami warczy 
|
mam nadzieje ze Dawidkowi inhalacje pomoga
a jak Dawidek warczy? moj takjak slychac w filmiku jeczy hihihi ja sie smieje ze spiewa sobie sam kolysanki, czasem jeczy tak dluzej to jest ubaw...
ale czego on nie robi zeby tylko mamusia mu nie spiewala 
Cytat:
Napisane przez marika2121
I
A my juz o 8:30 bylismy na spacerku, oczywiście była 30 minutowa drzemeczka, ale zdazylam zrobic zakupki i poszwędaliśmy sie 3 godzinki i później przyjechała moja znajoma posiedziała 2 godzinki i zaś w teren do rodziców, kolejny spacer i w domku o 18:30 i tak juz prawie pół godzinki dziecie mi śpi, a ja poogarniałam bałagan po kapieli..
|
czy Ty nigdy kochana nie masz dnia lenia?
ciagle zabiegana 
Cytat:
Napisane przez Illbana
Cześć  ,
Czytam Was codziennie (nie mogę do Was nie zajrzeć  ). Nie pisałam, bo mam jakiś taki mały kryzys. Hubertowi nasiliły się problemy z brzuszkiem. Nie umie zrobić kupalka i o ile kiedyś z tego powodu nie cierpiał, tak teraz jest gorzej. Pręży się, stęka i nic.  Ostatnio miał atak kolki. Podałam mu dzisiaj Lacidobaby. Jeśli to nie pomoże, idziemy w poniedziałek do lekarza. W poniedziałek junior kończy 4 miesiące – zawsze myślałam, że do tego czasu problemy brzuszkowe ustaną, a tu  No i do tego dokuczają mu dziąsełka.
Pisałyście o paczkach – ja dostałam z Hippa (taką samą jak Rumiankowa) i dzisiaj z Bobovity (też taką wypasioną  ) – myślę, że to z tych ankiet, które wypełniałam w szpitalu, bo na żadnych stronach się nie rejestrowałam.
|
moze ja tez dostane paczuszke bo tez wypelnialam karteczke zaraz po porodzie
oj biedny ten Twoj Hubercik
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------
Cytat:
Napisane przez Mell_xx
Agusia super ten Twoj filmik pt "zasypianie" Taki słodki i u mnie zasypianie wyglada bardzo podobnie, tez takie fajnie dzwieki wydaje, tak sobie mruczy..fajniutkie masz te filmiki super pamiatka bedzie
A to nowe foto mojego małego męzczyzny...
1. lezy sobie u mnie na brzuszku, na swoim brzuszku haha -lubie tak
2. W dresiku krowka -to moj pierwszy zakup dla niego, jak byłam w ciazy (62 a nadal dobry)
3. Moj mały mięśniak
4. U swojej przyszlej mamy chrzestnej na kolankach
|
dziekuje
wiesz lapie chwile bo naprawde tak szybciutko uciekaja...
mam tez filmiki z jego pierwszych dni to jak teraz ogladam, nie moge uwierzyc ze byl taki malusi tak niedawno
A Twoj Skarbeczek cudowny
Czas edycji: 2009-09-25 o 22:23
|
|
|