Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 21:32   #4317
sleepy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

hej wszystkim
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość

Sleepy dostałam wczoraj podkład, b. Ci dziękuję i czekam aż będę mogła się odwdzięczyć
To cieszę się, że już jest w Twoich rękach

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Poza tym muszę kupić krem do twarzy i nie mam jakoś pomysłu. Kusi Nuxe Nirvanesque Enrichie ale nie bardzo teraz mam na niego fundusz, wolałabym coś połowę tańszego. Ktoś coś poleci dla sucharka?
Ice, jak ja Cię doskonale rozumiem Ten Nirvanesque to jest mój must-have na październik, akurat na sezon jesienno-zimowy. Chciałam go kupić już teraz ale ciągle pojawiają się nowe niekosmetyczne wydatki... Sama myślę o zakupie jeszcze jednego kremu, dobrze nawilżającego, ale właśnie w niższej cenie i bardzo poważnie rozważam kremy AA Therapy(oliwkowy, z minerałami lub nawilżający). Mają kilka dobrych opini na kwc i panie w aptece mi je ostatnio polecały.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Zrobiłam lekki przegląd kosmetyczny i doszłam do wniosku, że w październiku wolno mi kupić tylko: żel/piankę do golenia, płyn do higieny intymnej i jakieś masło do ciała (bo została mi już tylko jakaś połowa Ziai). No i może jakieś perfumy, ale to inna kategoria
Przypomnimy w odpowiedniej chwili

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość

- Basiu, nie narzekaj na teatry w Białymstoku Od jakiegoś czasu zawsze jak tam jestem (raz - dwa razy na rok), wybieram się do teatru Jakiś rok temu byłam w tym głównym na sztuce o Rosji, ale nie mam pojęcia, jaki był tytuł I dwa razy byłam Wierszalinie - polecam każdemu ten teatr, mają wspaniałych aktorów! To żadne znane nazwiska (przynajmniej nie z telewizji), ale grają genialnie! Ja się na teatrze nie znam, w Warszawie chodzę rzadko, głównie do Opery, czasem na jakieś komedie Jednak tam siedziałam jak zaczarowana, niesamowite wrażenia. Nie słyszałam, żeby w Warszawie był równie dobry teatr, a przecież jest ich dużo i do niektórych prawie nie sposób zdobyć bilety (Kwadrat czy Roma).
Byłaś tam Basiu, polecasz którąś sztukę? Ja widziałam tę o Ilji i Bóg Niżyński. Ta druga bardzo trudna, pierwszą jestem zauroczona, fascynuje mnie historia tego proroka.
W ogóle jestem zakochana w Supraślu, uwielbiam tam jeździć i zawsze wyciągam ciocię, jak odwiedzam ją w Białym Chyba na starość przeniosę się pod Białystok, bardzo Ci zazdroszczę, że masz tak blisko to tylu pięknych miejsc.
Poczułam się jakbym mieszkała w jakimś wyjatkowym miejscu Ale w sumie tak jest naprawdę Zielone płuca i inne takie. Bardzo blisko do Białowieży i Mazur. Ja właściwie jestem miejską osobą i uwielbiam żyć w dużym mieście, tętniącym życiem; ale jak jestem u dziadka na wsi, 70km od Białego, to czuję ten prawdziwy spokój, szum lasu i śpiew ptaków, i mogę godzinami leżeć na polanie i wpatrywać sie w płynące po niebie obłoki.

A teatrów to wcale nie mamy dużo, raptem trzy. Tak bardzo na nie nie narzekam bo rzeczywiście co jakiś czas pojawia się coś ciekawego. W tym supraskim nie byłam. Jeszcze