Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-25, 22:59   #4084
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
eluska

narazie luzy sa, ale juz nastepny zjazd trzeba sie bedzie troche pouczyc

dobra spadam spac, bo rano mnie z lozka nie wyciagna

papapapa
To tak jak u mnie.. ja już w piątek mam zajęcia.. a w sobotkę kurcze jakieś zadania mam mieć.. ale się nie chce..

Dobranoc Pysiaczek

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
Ja ide spac.... zmeczona ,zla....

i sie wlasnie polocilam z P. Bo oboje mamy zly humrek..i jakos tak wyszlo.....pojechalam mu i poszla z gg..nawet mu buzi nie dalam na dobranocke tylko napislam dobranoc ....a napsial mi smska "przepraszam"
papatki, śpij dobrze..jutro będzie lepiej..

Kasia my tak mówimy, zazdrośnicy są najgorsi..a same czasem też się takie stajemy.. tzn. piszę tu sobie ale na pewno znajdzie się ktoś jeszcze. Ja posiadam taką chorą zazdrość czasami.. nie wiem skąd to się bierze..

p.s.: chciałam się pochwalić, że kuzynka urodziła kilka dni temu kolejną 3 już córeczkę.. wszystko ok na szczęście bo były komplikacje, miała cesarkę..
Mam nadzieję, że niedługo odwiedzę maleństwo i mamkę.. a tak bardzo bym chciała by nazwała ją Wiktoria
Ja swoją chciałabym tak nazwać.. Wiktoria, Aleksandra, Julia( mam swoje upatrzone)
A chłopczykowi: Paweł, Sebastian, Jakub.

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-09-25 o 23:10
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora