2009-09-25, 23:34
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Aniołku, lusmarija 
wróciliśmy z kina, polecam "surogatów" fajny film akcji, nowy pomysł, no i Bruce super! jak ja wybiorę film to zawsze fajny Tż raz wybierał i była masakra jak dla mnie- epoka lodowcowa 3 chyba 
Cytat:
Napisane przez chilanes
boli mnie ząb... boli to o dużo za słabo powiedziane... idę spać, chociaż wątpię, że zasnę... tabletki nie działają  tak się kończą wizyty u dentysty 
|
to może się znieczul troszkę
Cytat:
Napisane przez onaella
hello
ja tylko na chwilkę
jutro już weselicho i brat z bratową lajcik i bezstresowo
Tzcik jest już w domku także wszyscy w komplecie
odezwe się po weselu i proszę trzymać kciuki za pogodę i wszystko inne aby dobrze poszło 
|
ja trzymam, podobno ładną pogodę zapowiadają jutro w Lublinie, wybaw się za wszystkie czasy
Black ja poproszę lampeczkę szampana na dobry sen a tak swoją drogą to rzeczywiście na sen, bo umyję się i lece spać, dużo wrażeń dzisiaj miałam, a na jutro zapowiedział się brat więc przez weekend będzie okupował kompa więc nie wiem czy będzie szansa chociaż na chwilę zajrzeć do Was zwłaszcza że rano czeka mnie sprzątanie i zakupy, a wieczorem pewnie przyjdzie TŻ i będzie nocował u mnie bo planujemy jechac w niedziele na grzyby o ja ale mi się chce do lasu, na świeże powietrze a grzybki zbierać uwielbiam pierwszy raz w tym roku jedziemy, bo grzybki już nie pierwsze tegoroczne, ale w końcu lepiej się czuję więc myślę że uda nam się zrealizować plany.
Tak więc jakbym nie miała szansy jutro do Was zajrzeć, to życze miłego weekendu i dobrej nocy
|
|
|