Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-26, 01:54   #672
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Wy mnie z tymi zdjeciami to normalnie w kompleksy wpedzacie
ja dzisiaj wpadłam do CH a tam piekne buciki, spodnie, buzeczki aaaaaa myslalam ze oczoplonsu dostane, niestety funduszy brak i wpadłam na głupi pomysl aby kupić z oszczędnosciowego ... i wiecie co, nie wypłaciłam, nic nie kupiłam i wyszłam, jestem z siebie dumna a pokusa bedzie nie mała bo od dzisiaj codziennie przez miesiac bede w tym centrum handl. co za katusze aaaaa jestem zakupoholiczką jak ja mam to oganrnąć
dzielna dziewczynka, brawo. I oby tak dalej. Ja też mam ten problem ale trzymam się dzielnie, do grudnia to CH będę szerokim łukiem omijać

---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Kasiulka-wow, rozmiar będzie do pozazdroszczenia . Czasu im potrzeba troszkę, by rozkwitły, ułożyły się jak należy- ale mówię Ci warto czekać, oj warto, będzie co podziwiać .

Horo- topik w mojej ocenie bardzo dobry, jeśli podtrzymuje od dołu to nic więcej Ci nie potrzeba. A nic się nigdzie nie ściśnie i nie odciśnie. I to jest właśnie sposób wg dr Skwiercz-w mojej ocenie to jest dużo lepsze rozwiązanie niż staniki pooperacyjne, wiem z doświadczenia.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora