2009-09-26, 01:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA
Wy mnie z tymi zdjeciami to normalnie w kompleksy wpedzacie
ja dzisiaj wpadłam do CH a tam piekne buciki, spodnie, buzeczki aaaaaa myslalam ze oczoplonsu dostane, niestety funduszy brak i wpadłam na głupi pomysl aby kupić z oszczędnosciowego ... i wiecie co, nie wypłaciłam, nic nie kupiłam i wyszłam, jestem z siebie dumna  a pokusa bedzie nie mała bo od dzisiaj codziennie przez miesiac bede w tym centrum handl.  co za katusze aaaaa  jestem zakupoholiczką  jak ja mam to oganrnąć 
|
dzielna dziewczynka, brawo . I oby tak dalej. Ja też mam ten problem ale trzymam się dzielnie, do grudnia to CH będę szerokim łukiem omijać 
---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------
Kasiulka-wow, rozmiar będzie do pozazdroszczenia . Czasu im potrzeba troszkę, by rozkwitły, ułożyły się jak należy- ale mówię Ci warto czekać, oj warto , będzie co podziwiać .
Horo- topik w mojej ocenie bardzo dobry, jeśli podtrzymuje od dołu to nic więcej Ci nie potrzeba. A nic się nigdzie nie ściśnie i nie odciśnie . I to jest właśnie sposób wg dr Skwiercz-w mojej ocenie to jest dużo lepsze rozwiązanie niż staniki pooperacyjne, wiem z doświadczenia .
|
|
|