Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomóżcie wybrać krem na naczynka - Diroseal, Sensibio AR, inny??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-13, 18:19   #5
Noor
Żandarm na emeryturze

Dot.: Pomóżcie wybrać krem na naczynka - Diroseal, Sensibio AR, inny??

Cytat:
Napisane przez Kate30
Ja używałam sensibio ar przez 4 miesiące i wyleczyłam nim rumień alergiczny i dziwne czerwone plamki. Z tym, że faktycznie zapychał mi pory to i niespodzianek było więcej niż przeciętnie. Teraz przy filtrach i flavo-c nie używam nic innego, a broń boże z parafiną i jest świetnie.
Fakt Sensibio AR pod tym względem może być wredny, bo ulepszono go o potencjalnie komedogenne algi (mnie tez zapycha, wolałam Sensibio Flush).

Chciałam jeszcze dodać do tego co już napisano, że w zasadzie te wszystkie specyfiki antynaczynkowe można używać synergicznie.
Rano: serum z witaminą C + Sensibio AR, a jeszcze lepiej krem z porządnym filtrem. Albo np. serum z witaminą C + żel na naczynka Dermiki + krem z filtrem
Na noc: Diroseal (ale on to raczej profilaktycznie, jako preparat z retinaldehydem, nie ukoi naczynek i nie zlikwiduje rumienia, ewentualne efekty działania będzie widać po ponad roku regularnego używania) i Sensibio AR (nie wcześniej niż po godzinie lub oba zamiennie co drugi dzień na przykład). Możesz też nałożyć po godzinie i na jeden i drugi swoją Nanobase.

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda
Noor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując