2009-09-26, 08:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Napisane przez aldii
No i nadrobilam
1. Lindsley jak sie czujesz, przeziebienie minelo ?
2. Lindsley to z tym becikowym to ma byc chyba od listopada - wiec jak na moj rozum nas to nie dotyczy, tylko te co zajda w lstopadzie (bo przeciez prawo nie dziala wstecz)
3. Lindsley a skierowanie na cytomegalie dostalas ? to jest w sumie grozniejsze na poczatku niz toxo  nie wiem, czy pamietasz jaka ja mialam przez to badanie nerwowke....
|
1. Przeziębienie nie minęło, dalej mam katar. Wygrzewam się porządnie w nocy, piję herbatkę z miodkiem i staram się odpoczywać. Mam nadzieję, że do poniedziałku mi przejdzie.
2. Z tym prawem to nigdy nie wiadomo co wymyślą... Wolę dmuchać na zimne bo z moim szczęściem to akurat ja się nie załapię
3. Dostałam skierowanie tylko na podstawowe badanie krwi i moczu i na glukozę we krwi (chyba). Babka albo nie była pewna że to ciąża i dała mi tylko to albo jest z tych co nie dają bo nie Teraz jak pojadę to będę ją męczyć ale wątpię, że coś wywalcze
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS
Lindsley u nas naszczęście kwestie garów załatwia zmywareczka 
Szkoła płatna??
Może warto spóbować  Później byś tylko chodziła na pracownie bez innych zajęć...
|
Ja niestety nie mam zmywarki Jakoś daję radę ręcznie ale czasem to masakra.
Szkoła bezpłatna o ile się ją ukończy. Jak się zrezygnuje w trakcie to trzeba płacić i to sporo. Dlatego się nie zdecydowałam. Tz by sam nie został z maleństwem, zresztą jakoś siebie nie widzę w tym akurat zawodzie
|
|
|