Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-26, 09:52   #4328
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ahh jaki opis Aż mi się zachciało wszystkie mieć
A gdzie kupić Glorię i Stapiz?Bo Waxa to znajdę pewnie w SP?
Gloria na pewno jest w Auchan a Stapiz w sklepach fryzjerskich Oczywiście przelewki chętnie zrobię
Cytat:
Napisane przez karolina1985
Jeśli wcześniej nie znajdę sama to oczywiście byłabym b. wdzięczna za małe próbeczki
Co do Fitomedu, to jest dla mnie rewelacyjny!I nigdy nie przestanę dziękować Izce za polecenie, sama pewnie nigdy nie zwróciłabym na niego uwagi.
Tylko, że ja nadal nie zauważam różnicy między tym do tłustych i tym do suchych Lubię oba jednakowo i używam na zmianę
ja mam ten do suchych i bardzo lubię to pierwszy szampon, który może się równać z Ziają
Cytat:
A co do Inermisu to ja bym była chyba chętna Ale czy Ty parę postów wcześniej nie pisałaś, że potrzebujesz samych niezbędników?
ale ja właśnie chcę same niezbędniki tzn. masło Eveline chcę, a może dwa bo nigdzie indziej nie mogę ich już znaleźć a Ty co byś brała?
Cytat:
TŻ mówi, że całkiem przytomnie rozmawiałam, tylko w pewnym momencie powiedziałam do niego ni z gruszki ni z pietruszki: I mama mi mówiła, że to masło to ono zimne jest, to jak ja takie zimne masło nałożę na ciało?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora