Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-26, 08:59   #1495
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
Ja jak będę szła do ołtarza to będę 2 miesiące przed 25 urodzinami więc jeszcze będę 24 latka

no a ja wczoraj byłam na piwku z przyjaciółka i jej narzeczonym i tu moje bardzo ważne pytanie. bo w sumie to chciałabym żeby to ona była moim świadkiem, bo na kuzynki nie mam co liczyć bo proszę się o spotkanie a tu nic więc chcę mieć osobę która mnie zna i ma dla mnie czas tak jak ona. I problem w tym że oni chcą brać ślub cywilny i pewnie wezmą go szybciej od nas. więc czy można brać za świadka zamężną osobę tylko po cywilnym? wiem może to glupie pytanie ale się zastanawiam.
będę bardzo wdzięczna za odp
Witaj w gronie 25 latek (lub prawie) w dniu ślubu

Nie wiem jak to jest ze świadkową dokłądnie ale chyba może być tylko komunii nie może przyjmować bo rozgrzeszenia nie dostanie, chyba pójdzie do ugodowego księdza

Mustique no ładny widok po przebudzeniu
Gratulacje stanu błogosławionego

Kopikos

Cherry ale mnie ta stanikomania wciągnęła teraz jestem przerażona że w złym biustonoszu chodzę ale trudno w zwykłych sklepach o dobry wybór i kolejny powód czekania na wypłate- kupić sobie porządny biustonosz w sklepach internetowych to niezłe ceny są

Ma.ko podwójny czarnobyl no to będzie ciekawe małżeństwo

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-09-26 o 09:04
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora