2009-09-26, 10:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
Cytat:
Napisane przez martenwolfen
Gorzalko, wlasnie przez aparat bede sklonna swoje plany wyjazdowe przelozyc o rok, ale nie chce dluzej zwlekac bo latka leca, a mam naprawde ciekawe plany. Wszystko bede brala na swoja wlasna odpowiedzialnosc! Jestem na poczatku leczenia (2,5 miesiac dopiero  ) i sadze, ze nie bede w stanie czekac jeszcze 2 lat.... Dzieki za odpowiedz  PS: kiedy sie decydowalam na aparat mialam zupelnie inna sytuacje... Zlomex zrewolucjonizowal moje zyce! Nie chce nikogo demotywowac, ale na chwile obecna widze same minusy jego noszenia. Min. koles z ktorym sie spotykalam, olal mnie po zalozeniu aparatu  sorry, moze nie powinnam tego tutaj pisac!
Ale nikt chyba mnie bardziej od Was nie zrozumie!
|
to widać ze ten koleś nie zna się na rzeczy ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja na poczatku bycia z tz móiłam mu ze kiedys nosiłam złoma i czy by to mu przeszkadzało jakby załozyła drugi raz? powiedział ze nie a za kilka lat znowu go założyłam a tż bardzo to przeżywał i tylko pytał na ile? a ja tak mu powtarzałam ze za 6 miechów po tych miechac ze za miech az sie uzbierało rok i 3 miechy ale jakos mnie nie olał i widać ze nie chodziło mu o moje zeby tylko o mnie a twojemu to chyba o cos innego
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika  Nasze szczescie
|
|
|