Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-26, 10:26   #2308
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez martenwolfen Pokaż wiadomość
Gorzalko, wlasnie przez aparat bede sklonna swoje plany wyjazdowe przelozyc o rok, ale nie chce dluzej zwlekac bo latka leca, a mam naprawde ciekawe plany. Wszystko bede brala na swoja wlasna odpowiedzialnosc! Jestem na poczatku leczenia (2,5 miesiac dopiero) i sadze, ze nie bede w stanie czekac jeszcze 2 lat.... Dzieki za odpowiedz PS: kiedy sie decydowalam na aparat mialam zupelnie inna sytuacje... Zlomex zrewolucjonizowal moje zyce! Nie chce nikogo demotywowac, ale na chwile obecna widze same minusy jego noszenia. Min. koles z ktorym sie spotykalam, olal mnie po zalozeniu aparatu sorry, moze nie powinnam tego tutaj pisac!
Ale nikt chyba mnie bardziej od Was nie zrozumie!
to widać ze ten koleś nie zna się na rzeczy
ja na poczatku bycia z tz móiłam mu ze kiedys nosiłam złoma i czy by to mu przeszkadzało jakby załozyła drugi raz? powiedział ze nie a za kilka lat znowu go założyłam a tż bardzo to przeżywał i tylko pytał na ile? a ja tak mu powtarzałam ze za 6 miechów po tych miechac ze za miech az sie uzbierało rok i 3 miechy ale jakos mnie nie olał i widać ze nie chodziło mu o moje zeby tylko o mnie a twojemu to chyba o cos innego

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora