Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-26, 11:31   #2313
sincarne
Raczkowanie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez martenwolfen Pokaż wiadomość
Gorzalko, wlasnie przez aparat bede sklonna swoje plany wyjazdowe przelozyc o rok, ale nie chce dluzej zwlekac bo latka leca, a mam naprawde ciekawe plany. Wszystko bede brala na swoja wlasna odpowiedzialnosc! Jestem na poczatku leczenia (2,5 miesiac dopiero) i sadze, ze nie bede w stanie czekac jeszcze 2 lat.... Dzieki za odpowiedz PS: kiedy sie decydowalam na aparat mialam zupelnie inna sytuacje...
ojoj, a na ile mialas mniej wiecej zaplanowane leczenie? bo jak na jakies 2.5 roku to takie skrocenie moze byc ciezkie.. a dokad sie wybierasz jesli mozna wiedziec? w sensie-nie maja tam ortodontow? sudan? kazachstan? orientowalas sie jak z cenami by bylo, gdybys kontynuowala leczenie tam? no, na pewno drozej, ale moze.. szkoda by bylo rezygnowac nie?

Cytat:
Napisane przez martenwolfen Pokaż wiadomość
Zlomex zrewolucjonizowal moje zyce! Nie chce nikogo demotywowac, ale na chwile obecna widze same minusy jego noszenia. Min. koles z ktorym sie spotykalam, olal mnie po zalozeniu aparatu sorry, moze nie powinnam tego tutaj pisac!
Ale nikt chyba mnie bardziej od Was nie zrozumie!
pff, a to buc znaczy ok, nie zmusimy nikogo do tego, zeby mu sie podobac. mnie np nie podobaja sie blondyni, co nie znaczy, ze rzuce bruneta jak zacznie lysiec sie nie przejmuj moja droga, zaden to powod do emigracji gdyby nie aparat to pewnie tez by poszedl w pi...u bo przytylas/inaczej sie uczesalas/obcielas paznokcie.. take it easy bejbe

Jeśli czegoś mocno pragniesz, to cały świat potajemnie... robi ci na złość...

sincarne jest offline Zgłoś do moderatora