2009-09-26, 12:11
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
[QUOTE=sincarne;14448946]marten - nie wiem wprawdzie na ile mozna to przyspieszyc, ale moze orto cos pokombinuje, jakies czestsze wizyty, jakies magiczne ortodontyczne sztuczki, zeby to przyspieszyc pogadaj, moze sie da. plan fajny, a co na tym statku bys robila? spiewala? pilotowala? tlumaczyla?
Na statku mozna robic wszystko, ale jeszcze nie myslalam dokladnie w czym bym sie najlepiej sprawdzila. Nie podchodze do tego ambicjonalnie, raczej chce zwiedzic swiat, podszkolic jezyki, poznac ludzi. Mialam przedsmak tego bedac w USA na wymianie studenckiej - polecam! Dobra, offtop sie zrobil, zaraz dostane reprymende!
Czytalam gdzies wypowiedz laski, ktora miala wizyty co 3 tyg. poniewaz chciala sie wyrobic z aparatem przed slubem i od poczatku orto o tym wiedzial. Ale skoro to bedzie wbrew przyjetym przez orto zasada, wiec nie polecam nic przyspieszac bez powodow. Pogadam z ta moja lekarka, zaznaczajac, ze wyszystko biore na swoja odpowiedzialnosc. Bede Was informowac na biezaco Ps: boje sie mojej orto
Edytowane przez martenwolfen
Czas edycji: 2009-09-26 o 12:19
|
|
|