Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - White Patchouli Tom Ford; 2,99 zł/ml; październik
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-26, 13:18   #1
porzeczki
Zadomowienie

White Patchouli Tom Ford; 2,99 zł/ml; październik

Zbieram chętnych na White Patchouli Toma Forda - do kupienia u sprawdzonego sprzedawcy CAROMANA
Oto link do aukcji (klik!)
Oto link do recenzji zapachu (klik!)

cena: 299 KT, przesylka gratis, czyli

2,99 zł za 1 ml + 6 - 7 zł za wysyłkę priorytetem poleconym (w zależności od wielkości odlewki) + kwota za atomizer (5 ml - 1,76 zł, 10 ml - 2 zł itd - wg cennika od Gwai. Jeszcze nie zamówiłam atomków u niej, więc możecie wybrać jaki chcecie, a ja taki zamówię)

Dla chętnych - możliwość odbioru osobistego w Warszawie - mieszkam w Śródmieściu, pracuję na Powiślu więc myślę, że nie będzie problemu z umówieniem się)

Dla siebie wzięłabym wstępnie 30 -40 ml z flakonem (ale jestem elastyczna, i jeżeli ktoś brałby dużo ml to odstąpię flakon)

Czyli do oddania jest min. 60 ml:

Porzeczki - 40 ml + flakon
Basiek93 - 10 ml
Twitter - 5 ml
Skarbiątko 10 ml
Borneo - 10 ml
jm1103 - 10 ml
Lemoacid - 5 ml
Iloneczka1 - 5 ml

zostało jeszcze: 15 ml

Uwaga

Termin wysyłki jest uzależniony od przybycia atomizerków od Gwai. Tura zamówień zamykana jest w niedzielę 27.09 , więc pewnie za jakieś dwa-trzy tygodnie otrzymam atomizery.

edit: i po ptokach Gwai już nie przyjmuje zamówień na atomki a ja czekałam do ostatniej chwili z zamówieniem, bo już myślalam, ze zakupy mi nie wypalą i zostanę z niepotrzebnymi atomkami moja wina, więc jeżeli zakupy wypalą, kupię atomki na Allegro, a Wy zapłacicie tyle, co za gwaikowe - różnicę zapłacę ja.
----------
Dla tych, którzy mnie nie znają: do tej pory zorganizowałam tylko dwie akcje wspólnozakupowe, ale nikt się nie skarżył

Edytowane przez porzeczki
Czas edycji: 2009-12-09 o 19:52
porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora