Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szkoła policealna- Prawo i administracja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-26, 15:13   #1
Madziaa90
Raczkowanie

Szkoła policealna- Prawo i administracja

Witajcie dziewczyny Nie wiedziałam gdzie założyć ten wątek i jeśli wybrałam złe miejsce to proszę o przeniesienie go na odpowiedni...

W maju postanowiłam, że chce się udać do szkoły policealnej o kierunku Prawo i Administracja. Zawsze skrycie marzyłam o spokojnej pracy w biurze, jako sekretarka. Lubię pisać, wypełniać papierki i w ogóle... Dzisiaj miałam pierwszy dzień zajęć i jestem załamana... Ekonomika przedsiębiorstw, prawo cywilne, jakieś kodeksy, kapitały... Ja nic z tego nie rozumiem Wyobrażałam sobie, że będę wprowadzać dane do komputera, bawić się bazami, będą mnie uczyć wypełniać papierki itd.

Może źle odebrałam nazwę tego kierunku, albo w nieodpowiedni sposób wyobrażałam sobie pracę w biurze. Pozatym gdy wróciłam do domu zaczeły mnie nachodzić złe myśli, że to tylko szkoła policealna i ten papierek i tak mi na nic a już nie wspominam o tym, że ciężko jest pracę w biurze znaleźć bo bardzo dużo ludzi decyduje sie na takie kierunki lub zbliżone. Siedze teraz i płaczę... Załapałam strasznego doła Ja się do nieczego nie nadaje... Zostanę pospolitą kurą domową. Będę siedzieć przy garach, bawić dzieci. Będę bez pracy, bez szkoły... Żyć mi się odechciewa

Oczekuje Waszego zdania na ten temat, jakiś porad. Niewiem co robić
przyzwyczajam się do depilatora

Madziaa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując