Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-26, 23:55   #3571
wspaniala
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Nie, to nie o to chodzi.
Jak kilka osób ma taki sam temat, to komisja musi wymyślać nowe pytania, jeśli utwory się powtarzają. W związku z tym ten, kto wejdzie pierwszy, prawdopodobnie dostanie łatwe pytania, ale kolejne osoby już niekoniecznie. I dlatego p'sorowie od polskiego dbają, by tematy się jak najmniej powtarzały, a jeśli już się powtarzają, to żeby w realizacji ich korzystano z innych utworów/książek.
dziekuje za objasnienie .

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

A jutro pewnie dostanę okres i mnie boli, jakbym się miała przełamać na pół
Do tego przypomniało mi się o Dniu Chłopaka nie dosyć, że trzeba dla 15 ciołków zorganizować zbiórkę i coś kupić, to jeszcze nie wiem, co Tżtowi
1. a ja juz sie przelamuje . jedno dobre, ze w weekend.. gdybym miala sie meczyc tak te 5 dni w szkole.. chyba bym padla .
2. ja mam takich ciolkow troche ponad 20 (coby Cie pocieszyc ).

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
Ja dziś dostałam @ i generalnie zdycham na ból brzucha
My chłopakom w klasie w tym roku narysujemy karykatury i damy w antyramach + coś słodkiego. Rok temu kupiłyśmy taki wieeeelki tort, a 2 lata temu...nie pamiętam
Za to oni co roku mają dla nas coś super - w 1 klasie dostałyśmy koperty z napisem: Smutno Ci? po otwarciu napis: Zjedz budyń! i saszetka z budyniem waniliowym x) + tulipany bodajże:P W 2 klasie dostałyśmy zdjęcia chłopaków z opuszczonymi spodniami i w białych podkoszulkach z jakimiś śmiesznymi nakryciami głowy, którzy trzymali karton na którym był napisany nasz ulubiony tekst wychowawczyni "Nie jestem idealna ale czasem mi się zdarza"
1. ja tak samo jak Ty. @ dzis i zdycham rowniez.. mimo, ze zadko mi sie tak zdarza ;/.
2. jestescie zgrana klasa, prawda? generalnie super pomysl .
3. zazdroszcze . ostatni raz na dzien kobiet to sie cieszylam w gimnazjum.. kupili nam kajdanki z futerkiem .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora