2009-09-27, 11:11
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole część II pt."Problemy gospodyń koła rószancofego bez monszó
hej  
Cytat:
Napisane przez tysiaaa
nie potrafię się nie smucić skoro cały tydzień za przeproszeniem zapier.dalam w szkole, od piątku jestem chora, a w sobotę budzą mnie po 8, bo muszę komuś coś pomóc, w dodatku mam kuzyna na utrzymaniu i dziadek ma do mnie pretensje, że strzelam jakieś miny (NIC NIE STRZELAŁAM) i nie chcę się nim zajmować.
no mam dość.
w dodatku muszę się dzisiaj nauczyć na fizykę, bo jutro na mecz siatkarek jadę.. no kurdee no.! ;//
a co do "Galerianek" to też nie słyszałam jakichś świetnych opinii..
;****
|
Dasz rade  
Cytat:
Napisane przez Enji
helooł ;*
a co do galerianek obejzyjcie jeden odnicek na youtube 30min chyba trwa, nawet spoko xdd chce isc do kina, ale nie mam czasu... xP
|
ja oglądałam ten 30-minutowy na youtube i jakoś też mnie nie zachwycił 
Cytat:
Napisane przez tysiaaa
wczoraj moje koleżanki na tym były i nie polecają.
kurde.! jak ja nienawidzę fizyki i mojej nauczycielki fizyki ;| no załamka. nie dość, że nie wiem co ona do mnie mówi to jeszcze traktuje moją klasę (humanistów) jak ścisłowców. ;/
musiałam wejść w internet na jakieś strony o kinematyce i tam wszystko czytać.. wrr.. i tak nie rozumiem. ;]
|
Boże fizyka to najgorszy przedmiot na świecie.. Nienawidze, nie rozumiem i wgl  
Cytat:
Napisane przez Leosia69
 moja ma 40 pare  ale nie wiem dokładnie ile 
|
moja też ma 40 pare chyba 44, a tata 42/43 nie pamiętam dokładnie
Życzę wszystkim udanego dnia <3 (jakiś dobry humor dzisiaj mam ) i wgl chce mi się śpiewać tak: dont worry, be happy 
|