2009-09-27, 12:10
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: matura ustna z polskiego
Cytat:
Napisane przez Dosiak
Temat to indywidualna sprawa, więc nie wiem jak mają ci wizażanki pomóc. Tylko 60 tematów masz do wyboru? U mnie w szkole było grubo ponad 100. Z tych, które zaproponowałaś to żaden mi się nie podoba.
|
tak ale zauważ że w mojej szkole jest tylko ok 30 maturzystów.
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------
Cytat:
Napisane przez drusia
Temat matury ustnej był poruszany nawet całkiem niedawno. Nie chciało Ci się szukać? Mogłas sie chociaż nie przyznawać.
Co do wyboru tematu to nikt za Ciebie tego nie zrobi. Musisz sobie sama radzić.
|
Gdzie tam jest napisane ze mi sie nie chcialo szukac??? Po prostu czas mnie goni ;dd
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------
Cytat:
Napisane przez SOCKI
Motyw tańca wcale nie jest taki łatwy - Tango, Pan Tadeusz, Wesele, Sur le pont d’Avignon,
Drugi łatwiejszy chyba. Mendel gdański, Kamizelka, Katarynka, Szkice węglem.
Z lekturami problemu brak. Ale wybrać musisz sama.
|
kurcze no faktycznie z tym tańcem nie bedzie lekko ;/ tez myslalam o nowelach ale o czym tu mowic przez 15 min??
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------
ja własciwie do tego tak nie podchodzilam bo nie czuje tej nadchodzacej duzymi krokami matury... moze po prostuwybiore jeszcze inny temat ..w sumie mam jeszcze cala niedziela
|
|
|