Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Określenie, zmiana i ustabilizowanie mojego image'u. Pomóżcie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-13, 22:30   #1
hayle
Przyczajenie

Określenie, zmiana i ustabilizowanie mojego image'u. Pomóżcie!

Witam wszystkich
Chciałbym zmienić swój image i/lub ustabilizować go. Przyznam się że nie jestem dobry w wizazu. Chyba faceci nie są w tym dobrzy :p
Próbowałem określić swój typ urody i tak dla mnie to jest tak lato-zima. Ale nie znam się na tym tak dobrze jak wy drogie kobietki, wiec prosze o pomoc.
Wogole to chcialbym widziec jakie ciuszki beda mi nalepiej pasować i wszystko to co bedzie pasować do mojego typu urody
Chcialbym sobie stworzyć, nowy, piękny, lepszy wizerunek i mam nadzieje że moge liczyć na waszą pomoc!
Pozdro!

PS: Zalaczam zdjęcia ,a jeszcze inne foty można zobaczy na http://www.hayle.fotka.pl
i czekam na odpowiedzi

PPS:
A i zalaczam odpowiedzi na pytania ktore byly w temacie jak okreslic swoj typ kolorystyczny:

1. Jak się opalasz ?
ciężko(najpierw na różowo).
Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy

2. Kolor oczu ?
Tu mam problem Sam niewiem jaki to kolor, niektorzy mowia mi ze zielony, inni że niebieski a inni że szary. Mam wrazenie ze w zaleznosci od pory dnia lub naświetlenia w pomieszczeniu.

3. Piegi
(i znamienia)
występują troche, raczej szaro-brązowe

4. Cera -
Jak sie rumienie to niewiem jaki mam kolor cery:p Ale wydaje mi sie ze to raczej jest róż bo nie mam bladej cery, ani takiej ciemnej jakby opalonej. Choc moge sie mylic

5. Naturalny kolor włosów
Ciemny brąz, a odcienia nieznam :p

6. Kolor ust (naturalny oczywiście)
jasny, różowy albo koral

7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?
Hmmmm niewiem W czerni chyba, duzo takich rzeczy kupuje bo mi sie podobaja i wydaje mi sie ze fajnie w tym wygladam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05518.jpg (106,8 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05531.jpg (118,9 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05581.jpg (66,8 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11 025.jpg (69,4 KB, 143 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05555.jpg (111,7 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05659a.jpg (113,6 KB, 117 załadowań)
hayle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując