2009-09-27, 13:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
hej 
Cytat:
Napisane przez kaska87
w poniedziałek mam szkolenie bhp od 9:00-14:00  które kończy się oceną w indexie, którego nie mam  a zajęcia od czwartku
w dodatku podzielili nas na 2 grupy od A-Ł i od M-Z  TZ ma nazwisko na D a ja na M i nara nie jesteśmy razem  a ja się boję ludzi bo ich nie znam 
|
ja miałam zaliczenie z bhp ale lajtowe było, ogólnie to bhp mielismy do 20 godziny więc wszyscy na tym spali
a o grupy się nie martw, u nas można się wymieniać miedzy grupami osoba za osobę, więc dogadaj się z kims, a na epwno spotkasz jakąs fajną wiarę
Cytat:
Napisane przez kaska87
a mnie przeraża i ciąża i poród i dziecko  
|
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
My też  Tylko się troszkę obawiam, bo muszę z plasterków anty- zrezygnować tak na pół roku przed ślubem (niby wystarczą 3 miesiące, ale jakoś tak dla pewności wolę zrobić dłuższą przerwę, żeby nie mieć sześcioraczków  ) no i się boję czy mi się cera nie posypie. Kuzynka jak odstawiła plastry to dostała wysypu jak nastolatka przed okresem  No ale mam nadzieję, że jakby co to uda mi się przez te pół roku cerę do ładu doprowadzić 
|
ja odstawiłam tabsy i żadnych wyprysków nie dostałam, chcoiaz mam wrazliwą skórę, chcoiaz jak brałam tabsy to miałam cerę gorszą 
Cytat:
Napisane przez caprica6
Odkad odstawilam tabsy to boli mnie prawie codziennie  W polowie cyklu jest jajeczkowanie wiec normalne ze boli, ale jak masz jakies plasty albo tabsy to jajeczkowania nie ma  Wtedy jak robilam ten test pozniej sie okazalo ze to.. grypa zoladkowa 
|
mnie też boli, nie wiem.. no niby przerwy w tabsach nie trzeba robic, ale postanowaiłam że zrobie na pół roku, w sumie to bez odchudzania zrzuciłam 1 kg, a nie biore juz miesiąc prawie...
Cytat:
Napisane przez lain
Hejo  wrocilismy ze zwiadow 
najpierw skoczylismy na sale  jeszcze ja przygotowywali, ale juz z grubsza bylo wszystko gotowe (bylismy na etepia roznoszenia winietek  ). miejsce do tanczenia na zdj. 1, ogolny wyglad sali w dekoracji lososiowej zdj. 2. my chyba chcemy jakis zywszy kolorek - zolty, soczysty zielony - mniej wiecej tak http://www.junior.krakow.pl/photo/2bankiet.jpg albo pomaranczowy - mniej wiecej tak http://www.junior.krakow.pl/photo/bankiet1a.jpg  zdj. 3 to wejscie do kibelkow  kulturalnych i przestronnych  zdj. 4 to tablo z wypisanymi stolami i osobami - my zrobimy ladniejsze (tablica jest sali, trzeba tylko swoje kartki przyczepic i te kartki nie byly tam najladniejsze - takie zwykle wydrukowane nawet bez specjalnego formatowania  )
|
sliczna sala, kosciólek tez mi się podoba
Cytat:
Napisane przez kaska87
a ja wczoraj się rozkeiłam wieczorem i wypłakałam TZ  uświadomiłam sobie, że wyprowadzam się z domu i tak na stałe to już tu nigdy nie wrócę  jedynie na święta, weekend itd
|
ej no fajnie będzie bedziesz miała tyle codziennych zajęć pranie sprzatnie gotowanie więc zapomnisz o tęsknocie
Cytat:
Napisane przez Danaeee84
|
znaczy że ja mam 236
|
|
|