2009-09-27, 15:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Uff w końcu Was nadrobiłam, trochę naprodukowałyście postów od wczoraj  Ale się wybawiłam na weselu, super było  wytańczyłam się za wszystkie czasy. Do 4.00 byliśmy prawie cały czas na parkiecie, później już nogi odmówiły posłuszeństwa i koło 4.30 byłam w domu. Tż znowu sobie popił ale dobrze się zachowywał, razem wróciliśmy  Włosy są chyba w kiepskim stanie, kręciła mi je na lokówkę. Niedługo pójdę umyć bo mam jedną wielką skorupę  Tak jak obiecałam wklejam zdjęcie fryzury.
|
Ale super
Cytat:
Napisane przez Jagoda90
chciałabym mieć gdzieś blisko Auchana
a TŻ zaszalał, bo rzadko bez okazji kwiat dostaję, kolczyki już częściej :P
ostatnio dałam mu mały prezent na ''dzień chłopaka''  kosmetyki oczywiście- balsam po goleniu, bo ma podrażnioną buźkę ( a to z Nivei jest, mówił, że miał kiedyś i było fajne) i uwaga: szampon Babydream  , zapuszcza włosy ( przeżywa, bo kiedyś mu się tak fajnie kręciły, a raz go babka obcięła i mu się wyprostowały ) a jutro mu kupię piankę do golenia ( bo w biedronie promocja 2 pianki Nivea- 12,99 ) to się dopiero zdziwi, bo tak bez okazji  ale mam ochotę robić prezenty
a co tej uczennicy to szok ...
|
Mój w sumie też rzadko mi daje prezenty,czy kwiaty, ale wybaczam mu
, bo sama tego często nie robię. W końcu jesteśmy niepracującymi uczniami Nigdy nie obchodziliśmy dnia chłopaka, za to dzień mężczyzn
Mój tez kiedyś miał długie włosy, ale strasznie zaczęły mu się przetłuszczać i obciął. Wersję w długich włosach znam tylko ze zdjęć
Oj, ja też chciałabym Auchana blisko, większość moich ulubionych kosmetyków włosowych tam jest.
A z tą nastolatką to prawda Mama pracuje w dośc patologicznym środowisku
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post35348317 Wymianka 
Hula Hop
440/5000 minut
Edytowane przez 19agusia91
Czas edycji: 2009-09-27 o 15:31
|
|
|