2009-09-27, 17:08
|
|
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy - część IV
Cytat:
Napisane przez Aggie125
Lexie, na pewno podcięcie końcowek  A potem zerknij do wątku o właścicielkach loków i kręconych włosów. Na szorstkie włosy polecam też maskę Kallos Latte.
|
Kallosa kiedyś używałam Całkiem przypadkiem, nie wiedziałam jeszcze wtedy że taki polecany Tylko zapach po jakimś czasie mnie już denerwował, czułam go calutki dzień i to nie było żadne moje złudzenie, bo koleżanki też czuły zapach moich włosów
Końcówki podetnę w przyszłą sobotę bo na wtedy mam fryzjera. Nie jest z nimi bardzo źle bo jak widzę, że się zniszczyły to podcinam (choć z bólem serca ). Staram się je dobrze traktować, odżywiać, nie suszę ich suszarką, nie prostuję (poza sporadycznymi okazjami, może z raz czy dwa na miesiąc ), nie spać w mokrych...
Teraz siedzę i planuję co wypadałoby kupić... Interesuję się glorią od jakiegoś czasu, ale w żadnym sklepie jeszcze nie trafiłam. Za waxem też się rozglądałam, kallosa pewnie kupię na allegro no i zastanawiam się nad jakimiś olejkami. Nigdy nie używałam, a moim włosom nawilżanie na pewno nie zaszkodzi 
Nie wiem jeszcze tylko jaki szampon i "codzienną" odżywkę wybrać.
|
|
|