Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-27, 17:08   #742
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy - część IV

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Lexie, na pewno podcięcie końcowek A potem zerknij do wątku o właścicielkach loków i kręconych włosów. Na szorstkie włosy polecam też maskę Kallos Latte.
Kallosa kiedyś używałam Całkiem przypadkiem, nie wiedziałam jeszcze wtedy że taki polecany Tylko zapach po jakimś czasie mnie już denerwował, czułam go calutki dzień i to nie było żadne moje złudzenie, bo koleżanki też czuły zapach moich włosów

Końcówki podetnę w przyszłą sobotę bo na wtedy mam fryzjera. Nie jest z nimi bardzo źle bo jak widzę, że się zniszczyły to podcinam (choć z bólem serca ). Staram się je dobrze traktować, odżywiać, nie suszę ich suszarką, nie prostuję (poza sporadycznymi okazjami, może z raz czy dwa na miesiąc ), nie spać w mokrych...

Teraz siedzę i planuję co wypadałoby kupić... Interesuję się glorią od jakiegoś czasu, ale w żadnym sklepie jeszcze nie trafiłam. Za waxem też się rozglądałam, kallosa pewnie kupię na allegro no i zastanawiam się nad jakimiś olejkami. Nigdy nie używałam, a moim włosom nawilżanie na pewno nie zaszkodzi
Nie wiem jeszcze tylko jaki szampon i "codzienną" odżywkę wybrać.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora