Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-14, 07:38   #1025
Meme
Zadomowienie

GG do Meme
Dot.: Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!

Witajcie kochane! Powiem Wam szczerze, że co jak co, ale jestescie super grupą wsparcia i naprawde mozna na was polegać! Dziekuję za słowa otuchy, bardzo sie cieszę że jesteście! Płatku, to uśmiech dla Was wszystkich!

Jak na razie moja psychika nienajgorzej, ale jest wcześnie rano wiec wole nie zapeszac. Musiałam dziś wstać duzo wcześniej, ledwo żyję, ale cóż. Musze zmienić Fifkowi rozkład spania. budzi sie tak ok 6-6.30 rano, jak mój mąż wstaje. Wtedy go myję, przewijam i karmię. I normalnie jeszcze zasypiałam, bo po 2-3 krotnym wstawaniu w nocy jestem raczej śpiąca, i śpimy razem do ok.9. Tylko ,ze tym sposobem, filipek potem nie chce mi spać i szaleje do 11-12, a czasem i 13. I tym sposobem ja nie moge nawet isć pod prysznic, czy cokolwiek ze soba zrobić, o on jak sie zorientuję, że mnie tylko w pokoju nie ma od razu płacze. Już ileś razy wyskoczyłam spod prysznica jak oparzona, bo mały darł po prostu zanosił sie od płaczu, trauma to mało powiedziane. Teraz własnie zasypia, albo juz śpi, obok mnie na swoim przewijaku, musze sie streszczać, zanim sie obudzi.

A tak poza tym, to nie wiem jak u was ale u nas znowu padł śnieg... pokręci mnie tu chyba!!!!!

Kostka jesteś juz 6 osoba, która obchodzi urodziny razem ze mną ,ale 1 spoza Bielska! Fajnie!

Joasiu, jak tam twój humor? Lepiej trochę? Jak nie, to pisz, wygadanie sie zawsze pomaga!

Jeszcze mam do was jedno pytanie. po porodzie pleciały mi wszystkie ciazowe klogramy. Potem w przeciagu chyba tygodnia straciłam kolejne 4. Tym sposobem udało mi sie zejsć do wago 57kg, potem nagle waga ruszyła i znowu spadł mi kilogram(Upi!),niestety od kilku dni, waga ani drgnie, znów wskoczyła na 57 i stoi. Nie jem wiecej niż jadłam, śłodyczy dalej nie jem, cały czas to samo lekko strawne zarćko.Jak myślicie, czemu waga stoi? wiem ,że kamrienie to nie pora na odchudzanie, ale jak juz mi tak ładnie poleciało i mieszcze się bez problemu w ciuchy w które się ledwo mieściłam zanim zaszłam w ciażę, to chciałabym wiadomo, żeby jeszcze cos spadło....głupia egoistka ze mnie, nie?

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora