2009-09-27, 19:48
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
Napisane przez alexa1307
No wlasnie jestem w takim szoku,wlasnie byla u niej rodzinka,jej matka to jakas taka normalna osoba i widac,ze sie przejmuje ale ta dziewczyna mloda a zwlaszcza jej facet to olewka konkretna,lekarze kazali jej lezec caly czas az do odwolania a jak tylko ten jej niby chlopak przyszedl do niej to ciagle kursowala miedzy papieroskiem a kioskiem,wydaje mi sie,ze po porodzie to raczej ta jej matka bedzie opiekowala sie dziecmi bo ona ta przyszla mamusia to jeszcze dziecko takie jak moje,tylko,ze moj syn ma 11 no prawie 12 lat ale jeszcze o takich rzeczach nie mysli a ona zaraz bedzie matka,no ale to nie moja sprawa tylko szkoda tych dzieciaczkow bo jak ona ma je donosic jak ciagle gdzis biega i jeszcze pali do tego
|
Jak widzę takie beztroskie mamuśki z papieroskiem to mam ochotę podejść i jej wsadzić tą faję żarem do języka! A potem społeczeństwo będzie się składało na ratunek, bo dzieci urodzą się z wadami - czego jej nie życzę. Szkoda mi tych dzieciaczków, bo mają małe szanse na normalną rodzinę i to jest smutne. Są matki, które walczą o to by ich dziecko się urodziło zdrowe, a nie wspomnę o tych, które chcą być w ciąży. Mam nadzieję, że te dzieciaczki znajdą miłość i ciepło, o ile wcześniej matka ich nie uwędzi.
|
|
|