Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-27, 21:19   #4118
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
żarcisz chyba, nie mam zamiaru zamienić sie w kurę domową
a metka za 3 dni będzie miała 1 z przodu :mdeleje:

a ja mam 356
żartowałam ale w sumie posmakujesz sobie takiego dorosłego zycia, chcoaiż ja mieszkam z rodzicami to i tak sama sobie iorę, sprżtam cały dom, czesto gotuję więc się zamieniam w perfekcyjną panią domu

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
My noc poślubną będziemy musieli przełożyć na późniejszy termin
Pozbycie się rodziny TŻ o 4 nad ranem będzie cudem Ja chciałam zrobić wesele tylko do 2, ale TŻ chce dłuższe. Jakoś to będę musiała przeżyć, ale za to poprawin nie będzie
Mybędziemy miec poranek poslubny jak nie padnę trupem ze zmęczenia ale pewnie i tak to będzie szybki numerek
My mamy pokój do 14 do dyspozycji, potem do domku mojego jedziemy i poprawiny będziemy wyprawiac na ogroszie dla najbliższych. cieszę się że na sali poprawin nie mam wesele jest w piatek, sobota jakis grilek na ogrodzie, niedziela pełna liba i z łozka nie wychodzimy hehe

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny no to ja się żegnam ryczeć mi się chce zaczynam nowe zycie z dala od domkuodewzę się może jutro z uczelni albo jak będzie necik łapał z galerii albo od sąsiada TZ juz do mnie jedzie
3maj się będzie dobrze

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-09-27 o 21:28
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora