2009-09-27, 22:43
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Witajcie
My też wróciliśmy już z podróży poślubnej, było bosko, poniżej trochę fotek Nadrabiałam zaległości prawie przez tydzień bo ostatnio nie miałam zbyt dużo czasu ale w końcu doczytałam wszystkie relacje i obejrzałam zdjęcia.
Wszystkim ślubującym w ciągu ostatniego miesiąca PM serdecznie gratuluję i życzę dużo szczęścia. Ostatnie relacje były cudowne a zdjęcia przepiękne, wszystkie bez wyjątku
Strippi i kasiaher gratuluję poznania płci maluszków.
Tobie Rybulko też gratuluję i życzę aby ze zdrówkiem wszystko było ok
ddaaiissyy u mnie nie było czasu żeby prać suknię, zresztą fotograf obiecał, że suknię wyczyści w photoshopie Poza tym moja suknia podobnie jak kliwi jest jeszcze brudna, może ją za tydzień zawiozę do czyszczenia. Na szczęście salon, w którym ją kupiłam czyści suknie więc przynajmniej nie mam problemu z szukaniem pralni.
angel166 hmmm dziwny ten ksiądz... W ogóle to skąd on wie ile osób będzie w kościele na Waszym ślubie? Przecież do kościoła może sobie przyjść każdy więc nawet jeżeli zapraszacie tylko 20 gości to wcale nie jest powiedziane, że w kościele nie będzie ich więcej. A poza tym pierwsze słyszę, żeby dla 20 osób nie było sensu robić mszy... szczerze Ci powiem, że ja bym się poczuła urażona jakby mi tak ksiądz powiedział i na pewno powiedziałabym mu co o tym sądzę.
Poza tym to ja jeszcze nie byłam na ślubie w kościele bez mszy i nawet nie wiedziałam, że jeszcze tak się robi. Dziwne... no chyba, że po prostu to taka gadka żeby Was zmobilizować do większej ofiary
a przed nim tylko koń !!!!"
|
|
|