Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Chloe zaprasza: Bershka, Pimkie,Troll +kosmetyki:Dior,Chanel,Gi venchy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-28, 01:58   #5
Chloestic
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Chloe zaprasza: Bershka, Pimkie,Troll +kosmetyki:Dior,Chanel,Gi venchy

DOKLADAM:

*spódniczka TopShop, jest urocza, rozmiar S, mam ja z wymianki z anzk5, jednak na mnie odrobinke za duza, jest praktycznie nieuzywana, ja mialam ja na sobie raz w celu przymierzenia, jak ukladaja sie falbanki, widac na zdjeciu, z przodu sa troszke krotsze

*śliczna nowa jeansowa sukienka sklepu Cool Cat (Belgia), lanie dopasowana do ciala, na guziczki, przywiezione z Belgii, male M, raczej S

*nowa spodnicza z Pimkie przywieziona z Belgii, roamizr 36

*spodniczka Troll, ubrana raz, wymienie na cos fajnego, kosztowala mnie 100 zl, takze o podobnej wartosci, rozmiar male M, raczej S

*spodniczka Bershka, przywieziona z Belgii, wypada jak M, fajna na bioderka, mialam na sobie 2 razy, jest na mnie za duza

*spodniczka Cropp z podszewka w gwazdki, sliczna, kosztowala mnie rowniez 100 zl, praktycznie nowa, raz ubrana, wymienie na cos fajnego

*spodniczka Cropp, szara w fajne wzorki, nie mialam jej na sobie jeszcze ani razu, roamizr M, zapinana na boczku :x

*spodniczka Cropp, nowa, nie mialam jej na sobie ani razu jeszcze, bardzo fajna, wiosenno-letnia, rozmiar S

Edytowane przez Chloestic
Czas edycji: 2009-10-24 o 14:50
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując