Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Chloe zaprasza: Bershka, Pimkie,Troll +kosmetyki:Dior,Chanel,Gi venchy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-28, 02:09   #11
Chloestic
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Chloe zaprasza: Bershka, Pimkie,Troll +kosmetyki:Dior,Chanel,Gi venchy

DOKŁADAM

*cudne białe botki SACHA http://www.sacha.nl/ , jest to moja ulubiona marka butów, niestety w PL niedostepna, zakupilam je w Belgii, mialam na sobie raz, jednak kamienista droga belgisjkiego Gent dała o sobie znac i pozostawila minimalnie widoczne ślady na butach, ktore pokazalam na fotce, jest to rozmiar 39, wkladka 25,5-26 cm, troche sie na nie wykosztowalam, wiec wymienie za cos fajnego

*BOTKI PIMKIE,
rozmiar 40, ale ja nosze 39 i te sa mi dobre. Nowe, ani razu nie mialam ich na sobie, tylko podczas przymierzania, czarne, zamsz
-wymienione

*Szpileczki CROPP
, czarne z rozowa gwiazdka, numer 39, nowe

*Trampki ze skory CONVERSE , oryginalne, ani razu nie mialam ich na sobie, wykosztowalam sie na 275 zl, ale mi nie podpadly jakos, nr 9, co odpowiada naszemu 39-40

*Trampki skórkowe Clockhouse-mialam je na sobie raz, trampki mi sie znudzily ogolnie, posiadaja slady jednorazowego noszenia, cudnu kolorek, lekko polyskujacy, zapinane na boku, nr 38, jednak ja nosze 39 i sa mi dobre, wiec mysle, ze wypadaja troche wieksze

Edytowane przez Chloestic
Czas edycji: 2009-10-24 o 14:51
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując