Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 09:07   #4138
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja też w pracy, korzystam puki mogę, bo zaraz stos papierów mi walną znów

Plan wg zdobytych informacji u poszczególnbych podwykonawców:
1 kwiaty - zamówić termin w styczniu, określic co chcę i jakie kwiaty na miesiąc przed ślubem
2 organistka - zadzwonię w tym tygodniu albo pogonię Tż, by to załatwił, dowiedziałs ię co i jak
3 fryz/makijaż - zarezerwować koniec grudnia początek stycznia, ceny bez zmian+10% rabatu na inne usługi
4 zacząć spisywać listę utworów na poprawiny, by Tż mógł po mału niedługo kompletować
5 wymyśliłam zaproszenia, zamówiłam już perłowy papier, mam nadzieję, że będzie dobry do drukowania, poszukuję tanich wstęg w kolorze ciemnej zieleni, tylko nie wiem ile będę jej potrzebowała, bo klatkę i ławki w kościele będą udekorowane na przemian w kokardach biało-zielonych
Ja też zapisuje się w kwaiciarni w styczniu
Frzyjerka wie o moim slubie(moja kuzynka) więc tym się nie martwię, makijaż zrobi mi kuzynka. Często na wesela mi robiła, wytrzymał całą noc, to ze ślubnym tez nie będzie problemów. Pazzokcie zrobi mi koleżanka-uczy się na kosmetyczkę i dużo osób u niej robi paznokcie.
A ja się zastanawiam czy jest sens robić poprawiny. Bo na poprawinach nigdy za dużo ludzi nie ma, wszyscy zmęczeni, takie siedzenie na siłę.
A na papier perłowy muszisz uważać. Trzeba poczekać aż tusz dobrze wyschnie i coś działać, bo może się rozmazać.
A do ustrojenia domu i na wszystko inne(podziękowania dla rodziców, zawieszki an wódkę, zaproszenia itp. ) materiały kupuje na allegro.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-09-28 o 09:09
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora