Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-28, 13:58   #544
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
No wlasnie jestem w takim szoku,wlasnie byla u niej rodzinka,jej matka to jakas taka normalna osoba i widac,ze sie przejmuje ale ta dziewczyna mloda a zwlaszcza jej facet to olewka konkretna,lekarze kazali jej lezec caly czas az do odwolania a jak tylko ten jej niby chlopak przyszedl do niej to ciagle kursowala miedzy papieroskiem a kioskiem,wydaje mi sie,ze po porodzie to raczej ta jej matka bedzie opiekowala sie dziecmi bo ona ta przyszla mamusia to jeszcze dziecko takie jak moje,tylko,ze moj syn ma 11 no prawie 12 lat ale jeszcze o takich rzeczach nie mysli a ona zaraz bedzie matka,no ale to nie moja sprawa tylko szkoda tych dzieciaczkow bo jak ona ma je donosic jak ciagle gdzis biega i jeszcze pali do tego
i właśnie w takich momentach życie jest niesprawiedliwe. bo zobacz na swój przypadek. starasz sie jak tylko możesz żeby nie stracić dziecka, bo bardzo o nim marzysz i jestes na tyle odpowiedzialna ze je dobrze wychowasz a ona doatje od losu trójkę w wieku w którym jest do tego kompletnie nieprzygotowana i wogóle sie nimi nie interesuje.... żart losu naprawde....
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora