Dot.: zahamowania seksualne
kochana ja tydzień przed 20 urodzinami dopiero przestałam być dziewicą:P I uwierz mi, że jak facet nie szuka panienki na jedną noc, a raczej kandydatki na dziewczynę to raczej z rezerwą podchodzi do takich właśnie doświadczonych małolat. Kiedyś po piwku na studiach się zaczęła dyskusja (męskie grono na 20 osób tylko 3 dziewczyny) i faceci mówili, że jak patrzą z perspektywy czasu na swoje życie to jak mieli 16-18 lat liczyło sie dla nich żeby dziewczyna była ładna chętna do przytulania itd itp. Jak mają grubo po 20 to patrzą na charakter na to czy jest inteligentna czy jest interesująca i mimo wszystko czy nie ma opinii łatwej; czyli połowa kierunku z nią spała. Więc swoim niedoświadczeniem nie masz się co przejmować bo nie jest to żadna wada przecież.
Co do samego seksu myślę, że jeśli znajdziesz czułego i NORMALNEGO partnera, który zapewni Ci poczucie bezpieczeństwa i miłości i będziesz mu ufała to i do seksu podejdziesz inaczej. teraz masz uraz po byłym i ciężko się dziwić... ale na pewno wszystko z Tobą ok Zobaczysz to jak trafisz na dobrego faceta
P.s żeby nie było czepialstwa jeśli chodzi o tą dyskusję, w opinii "łatwa" nie chodzi o to, że dziewczyna nie może mieć szybciej partnerów a raczej o to, żeby nie dawała się przelecieć co imprezę komu innemu. Stwierdzili faceci, że skoro oni się szanują i nie maczają ptaka w byle kim to tego samego oczekują od partnerki.